Afyonkarahisar İscehisar'dan Kısa Kısa

İscehisar'dan Kısa Kısa

15.09.2017 - 15:14 | Son Güncellenme:

.

İscehisardan Kısa Kısa

AFYONKARAHİSAR (AA) - İscehisar ilçesindeki TOKİ konutlarında çalışmalar sürüyor.

Haberin Devamı

Önceki Toki konutlarına müracaat edemeyen, yazılamayan vatandaşlar için devreye giren İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2. Etap TOKİ başvurularının İscehisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde alınmaya başladığını söyledi.

Başkan Çibik, ilçede ilk etap TOKİ konutlarının hızla yükseldiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Daha önce başvuru yapamayan vatandaşlarımız için çalışmalarımızı hızlandırdık. 2. Etap TOKİ konutlarımızın başvurularını alarak, vatandaşlarımız ev sahibi olsun diyerek yine gerekli çalışmaları yapıyoruz. İlk olarak 2. Etap TOKİ konutları için vatandaşlarımızdan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde kimlik fotokopisi ve telefon numarası alarak ön başvuru alınmaktadır. Vatandaşlar burada 2+1 ve 3+1 konutlar için ön başvurularını yapabilecek. 18 yaşını tamamlayan vatandaşlarımız başvurularını gönül rahatlığı ile yapabileceklerdir."

Haberin Devamı

- AK Parti İscehisar İlçe Başkanlığı'nda kongre heyecanı

AK Parti İscehisar İlçe Başkanlığı, 15 Eylül 2017 Cuma günü delege ve partililerin de katılacağı kongre öncesi yeni yönetim kadrolarını hazırladı.

İlçe Başkanı Murat Dikmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin yükünü her zaman omuzladıkları gibi, mazeret göstermeden çözüm üreterek AK Parti’nin yüzünü ağartan hizmetleri ortaya koyan kişiler olarak var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

"Hizmet yarışında en önde de olsak, en geride de kalsak tüm gücümüzle ve imkanlarımızla mücadeleye devam edeceğiz." diyen Dikmen, "Kongre süreci içinde bulunduğumuz bu günlerde 15 Eylül 2017 Cuma günü saat 14.00'te İscehisar Esnaf Odası Konferans Salonu'nda kongremizi ilçe başkanlığı olarak yapacağız." dedi.