Ankara İşçinin Kesilen Parmakları Yerine Dikildi

İşçinin Kesilen Parmakları Yerine Dikildi

14.08.2017 - 11:37 | Son Güncellenme:

.

İşçinin Kesilen Parmakları Yerine Dikildi

ŞANLIURFA (AA) - Siverek ilçesinde elini pres makinesine kaptıran işçinin kesilen parmakları, ameliyatla yerine dikildi.

Haberin Devamı

Küçük sanayi sitesinde bir ambalaj atölyesinde çalışan Rahmi Başak, sağ elini pres makinesine kaptırdı. Dört parmağı elinden kopma aşamasına gelen Başak, arkadaşları tarafından Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanenin ortopedi servisinde yapılan muayenede, Başak'ın dört parmağının, deri seviyesine kadar kesik olduğu ve kopmak üzere olduğu belirlendi. Ortopedi doktoru Kemal Kaya tarafından yapılan 3 saat süren ameliyatın ardından Başak'ın parmakları yerine dikildi.

Kaya, yaptığı açıklamada, böyle bir ameliyatın hastanede ilk kez yapıldığını belirterek, Başak'ın başarılı bir ameliyat geçirdiğini, kontrollerinin ardından taburcu edileceğini söyledi.

Bir anlık dalgınlıktan elini makineye kaptırdığını anlatan Başak ise "Elim tamamen kesildi ve sadece avuç içindeki deri tutuyordu. Elimi doktor ameliyata aldı ve şu anda çok iyiyim. Önce Şanlıurfa’ya sonra da Adana’ya sevk olacaktım ama Doktor Bey burada ameliyatı yaptı, çok teşekkür ediyorum." dedi.