Gündem ÖSYM duyurdu: 2019 İSG sınav sonuçları tarihi belli oldu!

ÖSYM duyurdu: 2019 İSG sınav sonuçları tarihi belli oldu!

19.05.2019 - 10:22 | Son Güncellenme:

18 Mayıs'ta gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı sonuçları ile ilgili müjdeli haber geldi ve ÖSYM, 2019 İSG sınav sonuçları tarihini açıkladı. Peki İSG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM duyurdu: 2019 İSG sınav sonuçları tarihi belli oldu

4-11 Nisan 2019 tarihleri arasında alınan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı başvuru işlemleri sonrasında, 18 Mayıs 2019 tarihinde sınav uygulandı. Peki İSG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM tarafından belirlenen o tarih...

Haberin Devamı

İSG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı sonuçları, 19 Haziran 2019 tarihinde açıklanacak.

e-Devlet Şifresi ile ÖSYM Sistemlerine Giriş

Adaylar, ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemine (https://ais.osym.gov.tr) e-Devlet Kapısı üzerinden güvenli giriş yapabileceklerdir. ÖSYM aday erişim şifresi kullanılarak yapılan tüm işlemler, e-Devlet Kapısı üzerinden giriş yapılarak da gerçekleştirilebilecektir. ÖSYM aday erişim şifresi kullanılarak veya e-Devlet Kapısı üzerinden giriş yapılarak yapılan tüm işlemlerin sorumluluğu adayın kendisine aittir. Bu nedenle şifre hiç kimseyle paylaşılmamalıdır. Ayrıca e-Devlet Kapısından “Tek Tıkla Giriş” özelliği kullanılarak da yukarıda belirtilen uygulamalara güvenli giriş yapma, ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemine (https://odeme.osym.gov.tr) erişilebilme ve ÖSYM sisteminde var olan sınav/yerleştirme sonuçlarını toplu olarak görme ekranına erişim özelliği eklenmiştir. ÖSYM Merkezi (Bilkent-Ankara) ve Başvuru Merkezlerinde aday veya görevliye e-Devlet şifresi verme işlemi yapılmamaktadır.