Ege İşimize bakalım!

İşimize bakalım!

22.09.2017 - 04:11 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası’na 3. Lig ekibi Batman Petrolspor’a deplasmanda yenilerek veda eden Göztepe’de Teknik Direktör Tamer Tuna, kupayı unutup Süper Lig’de oynanacak Sivasspor maçına odaklanmaları gerektiğini söyledi

İşimize bakalım

Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenen Göztepe, kupa üzüntüsünü Sivasspor’u yenerek aşmayı istiyor. Göztepe’nin armasının yarıştığı her kupada iddialı olduğunu dile getiren genç teknik adam, “Süper Lig’in ilk 5 haftasında çok iyi bir görüntü çizdik. Yeni bir ekip olmamıza rağmen çok zorlu fikstürde 10 puan topladık. Batman Petrolspor’u da mağlup edip Türkiye Kupası’nda yolumuza devam etmek isterdik ama başaramadık. Artık tüm gücümüzle Sivasspor karşılaşmasına odaklanacağız. Ligdeki istikrarlı gidişatımızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Bizim için müthiş oldu’

Sezon başı hazırlıklarında pozitif futbol oynamayı amaç edindiklerini ifade eden Tuna, “İlk 5 haftada yeni bir takım olmamıza karşın oyun olarak beklediğim performansı sergiledik. Bu süreçte 10 puanı ise açıkçası çok fazla beklemiyordum. Bizim için müthiş oldu” yorumunu yaptı. Göz Göz, bu haftaki rakibi Sivasspor ile tarihinde 11. kez karşı karşıya gelecek. Geçen sezon da Sivasspor ile 1. Lig’de kozlarını paylaşan Göztepe, rakibine deplasmanda 3-0, Bornova Stadı’nda 1-0 kaybetti. İki takım yine aynı sezonda Ziraat Türkiye Kupası F Grubu’nda birbirine rakip oldu. Göztepe, Sivasspor’u dışarıda tek golle mağlup etti, İzmir’deki maçı 2-0 kaybetti.

Göztepe’de iki sakat

Göztepe, Demir Grup Sivasspor ile 24 Eylül Pazar günü deplasmanda oynayacağı Süper Lig maçının hazırlıklarına başladı. Sarı kırmızılı takım, Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde çalıştı. Sakatlıkları bulunan Emre Can Coşkun ile Ömer Şişmanoğlu, çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.