Gündem İsimsizler 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

18.11.2017 - 11:01 | Son Güncellenme:

İsimsizler 23. bölümü ile ekrana geldi. Damla canlı bomba yapıldı. Fatih ve ekibi Damla'yı kurtarabildi mi? İsimsizler 24. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı

İsimsizler 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin heyecan dolu dizisi İsimsizler 23. bölümü ile ekrana gelDİ. Fatih Damla'yı kurtarmak için herkesi organize etti. Damla kurtuldu mu, yoksa öldü mü?

Haberin Devamı

İSİMSİZLER 23. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fatih ve ekibi, Damla'yı kurtarabilecek mi?

Kudret’in, beş büyüklerin talimatıyla, onlar için çok önemli olan çipi, devletin güvenlik binasından alması gerekiyordur. Kudret’in yardım isteyeceği tek bir kişi vardır, o da Handan… Acaba Handan çipi kendi elleriyle Kudret’e teslim edecek midir yoksa aklında başka bir plan mı vardır?

Kor Yakup’un kızı Damla ise üzerinde bomba yüklü yelekle İstanbul’da açmıştır gözünü. Ona gözcülük edecek kişi Biruske’dir. Kudret, Biruske’den Damla’yı gençlerin ve çocukların olduğu bir yerde patlatmasını ister. İsimsizler ise Damla’nın bomba yüklü olduğundan habersiz şekilde İstanbul’da izini sürmektedirler.

Acaba İsimsizler Kudret’in hain planını bozmayı başarıp Damla’yı sağ salim kurtarabilecekler midir? Yoksa her şey için geç mi kalınacaktır?