Gündem İsimsizler 4. son bölümde ekibin Sinan hakkındaki şüpheleri doğru mu?

İsimsizler 4. son bölümde ekibin Sinan hakkındaki şüpheleri doğru mu?

17.04.2017 - 10:04 | Son Güncellenme:

İsimsizler dizisi yine nefes kesen bir bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Kanal D'nin yeni dizisi İsimsizler fırtınalar estiren son bölümünde Sawer, art arda yaşadıkları bütün başarısızlıkların sorumlusu olarak Fatih’i görmektedir ve onu öldürtme kararı alır. Namlunun ucunda olan Fatih, ölümle burun buruna geldi. Son bölümden hemen sonra merakla beklenen İsimsizler 5. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

İsimsizler 4. son bölümde ekibin Sinan hakkındaki şüpheleri doğru mu

İsimsizler 4. yeni bölüm yayınlandı. Sinan'ın hain olduğuna dair şüpheleri artan İsimsizler, somut deliller toplamak üzere harekete geçti. Yeni Cumhuriyet Savcısı ve Kaymakam Fatih neden karşı karşıya geldi. Fatih, şüphelerinde haklı çıkacak mı? Osman Kaya’nın yönetmenliğini yaptığı Kanal D’nin iddialı projesi İsimsizler’in senaryosu ise Mustafa Burak Doğru, Serkan Birlik, Ayça Mutlugöl ve Hale Çalap’a emanet. Oyuncu kadrosunda; Taner Ertürkler, Bülent Alkış, Sedat Mert, Musab Ekici, Algı Eke, Volkan Keskin, Çağkan Çulha, Uğur Güneş, Sera Kutlubey gibi isimleri barındıran İsimsizler dizisi, yeni bölümü ile 17 Nisan Pazartesi 20.00'de Kanal D'deydi.

Haberin Devamı

İSİMSİZLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSİMSİZLER DİZİSİ 4. BÖLÜM ÖZETİ

Terörle mücadele polisi Ahmet, canlı bomba eylemine teşebbüs eden Mahmut'un evinde bir takım izlere rastlamıştır ancak Sinan'ın hain olduğunu kanıtlamak için somut delillere ihtiyacı vardır. Hainlerin ise yeni bir planı vardır. O büyük gece geldiğinde belirledikleri noktada harekete geçmeyi planlarlar. Peki isimsiz kahramanlar hainlerin bu saldırılarına engel olabilecek mi? Fatih'e doğrultulan silah ateş alacak mı? Yeni Cumhuriyet Savcısı hikayeye nasıl yön verecek? Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde neler olacak?

Sawer, art arda yaşadıkları bütün başarısızlıkların sorumlusu olarak Fatih’i görmektedir ve onu öldürtme kararı alır.
Öte yandan Sinan gitgide köşeye sıkışmıştır. Mahmut, hapisten çıkamaması durumunda Sinan’ı her şeyi anlatmakla tehdit eder. Otto ise Sinan’a destek verirken, İsimsizlerin kurduğu tuzağa düşecektir.