Cadde Işın Karaca'dan Sibel Can'a sitem!

Işın Karaca'dan Sibel Can'a sitem!

12.07.2016 - 18:02 | Son Güncellenme:

'Güzelim' isimli son şarkısıyla beğeni toplayan Işın Karaca önceki gün Best FM'de Yasemin Şefik'in programına konuk oldu. Sorulara dobra dobra cevap veren Karaca samimi açıklamalarda bulundu.

Işın Karacadan Sibel Cana sitem

2010 yılında 'Arabesque' isimli arabesk şarkılardan oluşan bir albüm çıkartan Karaca, aynı isim ve konseptle Sibel Can'ın da albüm çıkarmasına sitem etti. Karaca, "Şimdi birçok isim benzerliği şarkılarda var. Ama bu kardeşim ve aynı zamanda menajerim Akın'ın zamanında arabesk konsepti içinde düşündüğü bir isim. Sibel Can'ın da sesine hastayım. Ama benim projem kıyıda köşede kalmadı, onların çalışmaları lazımdı.

Haberin Devamı

O dönem Sibel Can, yapımcıma benim albüme bayıldığını söylemiş. Bu kadar bayıldın madem başka bir isim bul. Repetuar da öyle benimle iki şarkı hadi neyse de Zara'yla yedi şarkı pişti oldu. Proje iki zıt kutubu getirip, sentez yaratmaktır. Sibel Can zaten fantazi - arabesk söylüyor. Rock şarkılar söyleseydi... Bayılmayın bu kadar benim işlerime" dedi.

"Kadın dediğin etli butlu olur"
Yeni şarkısı 'Güzelim'in klibinde kızı Mia'nın yanı sıra iki mankenle de oynayan Karaca, "38 - 40 bedenim. 50 kilo verdim. 'Bana 34 beden manken getirmeyin' dedim. Bir tanesi fazla zayıftı, onu filtre verdik ve kalçalarını büyüttük. Diğeriyle aynı bedendik, sıkıntı yoktu. Beyonce'ye bakıyorsun kalçaları mis gibi maşallah. Kadın dediğin etli butlu olur. Bu felsefeyle yaşıyorum" diyerek kahkaha attı.

Haberin Devamı

"Büyüyünce Ajda olmak istiyorum"
Karaca ardından, "Hala ekran beni şişman gösterip, delirtiyor beni. Büyüyünce Ajda Pekkan olmak istiyorum. Bütün filtrelerden yararlanmak istiyorum. Kimse bana Ajda Pekkan'ın yaşından bahsetmesin. O bir öncü. Şarkıcılığıyla, vizyonuyla, kültürüyle yeni jenerasyona tokat atar. Müzik konusunda çok bilge. Ben büyünce Ajda Pekkan olmak istiyorum" diye konuştu.

"Estetik evlilikte legal olmalı"
Estetik konusunda Karaca, "Estetik evlilikte legal olması gereken bir şey. Evlilik anlaşmalarının içinde olması gerekiyor. Kadınları doğurtup doğurtup, sonra 'vücudun bozuldu'. Birçok aldatma hikayesi böyle başlıyor. Estetik bir nimetse faydalanmak gerekiyor. Botoks falan bende yararlanıyorum. Ama aşırıya kaçmıyorum" dedi. MAGAZİN SERVİSİ