Adıyaman İŞİTME ENGELLİLER BASKETBOL TAKIMI ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

İŞİTME ENGELLİLER BASKETBOL TAKIMI ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

06.04.2016 - 13:42 | Son Güncellenme:

.

İŞİTME ENGELLİLER BASKETBOL TAKIMI ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

Geçen yıl Türkiye Şampiyonu olan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Basketbol Takımı, bu yıl da grubunda namağlup yoluna devam ederek şampiyonluğun en güçlü adayı olarak dikkat çekiyor.
Geçen yıl Türkiye Şampiyonu olan ve ülkemizi Avrupa Şampiyonası’nda temsil eden Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Basketbol Takımı, bu yıl da başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.
İşitme Engelliler Deplasmanlı Basketbol 1. Ligi D Grubu’nda oynadığı 6 maçın tamamını kazanarak, ligin bitimine iki hafta kala Türkiye Finallerine gitmeyi garantileyen Adıyaman Belediyesi İşitme Engelli Basketbol Takımı’nın bu sezon da tek hedefinin şampiyonluk olduğunu söyleyen takım yöneticileri, Adıyamanlıların takımına destek vermesini istediler.
Ligin bitimine iki hafta kala Türkiye Finallerine katılmayı garantilediklerini de sözlerine ekleyen yöneticiler, “10 Nisan Pazar günü Adıyaman Cumhuriyet Kapalı Spor Salonunda ağırlayacağımız Gaziantep takımı karşısında tüm taraftarımızı tribüne bekliyoruz. Bu maçla birlikte yine formaliteden deplasmanda oynayacağımız bir Adana maçımız kaldı. Bu son maçın ardından 8 takımın mücadele edeceği Türkiye Finallerinde Adıyaman’ı temsil edeceğiz. Geçen yıl Türkiye Şampiyonu olarak İtalya’ya gidip, ülkemizi bu şampiyonada temsil eden takımımız inşallah bu sezonda aynı başarıyı elde edecektir. Bize destek olan başta Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.