Elazığ İŞİTME ENGELLİLER SÜPER LİGİ

İŞİTME ENGELLİLER SÜPER LİGİ

06.06.2015 - 14:54 | Son Güncellenme:

.

İŞİTME ENGELLİLER SÜPER LİGİ

İşitme Engelliler Süper Ligi’nde mücadele eden Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler takımı, Konya İşitme Engelliler Takımı’nı 3-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.
Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, İşitme Engelliler Süper Ligi’nin 22. ve son haftasında bugün şampiyonluk için Konya İşitme Engelliler Futbol Takımı ile Cumhuriyet Stadyumu’nda karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan bordo-beyazlılar, 5. dakikada Atilla’nın golü ile 1-0 öne geçti. 10. dakikada sahneye çıkan Mehmet Sert, takımının ikinci golünü kaydetti. İlk yarının 2-0 bittiği karşılaşmanın ikinci yarısına Elazığ takımı yine hızlı başladı. Elazığ takımı, 53. dakikada Melih’in golüyle durumu 3-0 yaptı. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, şampiyon oldu.
Maçla ilgili değerlendirmede bulunan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, uzun lig maratonunu şampiyon olarak bitirdiklerini ve bunun mutluluğu yaşadıklarını söyledi. Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı’nın bu sezon bir çok ilke imza attığını ifade eden Başkan Yanılmaz, "Hem İşitme Engelliler Süper Ligi’nde şampiyon olduk, hem de Türkiye’yi işitme engelliler Avrupa şampiyon kulüpler kupasında temsil etmeye hak kazandık. Ben başta futbolcularımız olmak üzere, teknik heyeti ve idarecileri başarılarından dolayı kutluyorum. Bu şampiyonluğu da Elazığ’ımıza armağan ediyoruz" dedi.