Çanakkale İSKENDEROĞLU, KADINLARIN MECLİSTEKİ TEMSİLCİSİ OLMAK İSTİYOR

İSKENDEROĞLU, KADINLARIN MECLİSTEKİ TEMSİLCİSİ OLMAK İSTİYOR

14.04.2015 - 14:20 | Son Güncellenme:

.

İSKENDEROĞLU, KADINLARIN MECLİSTEKİ TEMSİLCİSİ OLMAK İSTİYOR

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Jülide İskenderoğlu, Ankara’da Çanakkaleli kadınların temsilcisi olmak istediğini söyledi.
Çanakkale’yi TBMM’de temsil eden partiler arasındaki tek kadın aday olmaktan onur duyduğunu söyleyen AK Parti Çanakkale 3. Sıra milletvekili adayı Jülide İskenderoğlu, “Özellikle meclisteki partilerin kadın adayları olmadığını görünce, partim adına daha çok onur duyuyorum. Ben zaten siyasetten yoğrularak geldim. Kadınların temsilcisi olarak hissediyorum kendimi bu konuda. Diyorum ki; ‘Kadına yaptığımız hizmet, aynı zamanda evlerde erkeğe yaptığımız, çocuğa yaptığımız bir hizmettir.’ O yüzden, ben gidersem, hangi partide olduğu hiç önemli olmadan, bütün Çanakkaleli hemşerilerimizin aslında Ankara’da bir koltukları olacak. Bütün kadın dernekleri, kadınlarımız adına, biz onların oradaki kapısı olacağız. Sorunlarını çözmek için, en azından yeni istihdam alanları için, kadınlar ve çocuklar için bir şeyler yapmak istiyoruz” dedi.
Bu seçimin AK Parti için çok özel bir seçim olacağını da söyleyen İskenderoğlu, “Büyük ustayı Cumhurbaşkanlığına, Türkiye’ye hediye ettik. Biz öyle diyoruz. İlk defa sayın Başbakanımızın önderliğinde Türkiye’de bir hizmet yarışındayız. Yeni Türkiye yolunda farklı görüşlerimiz var bu sefer. Sivil anayasa yapmak istiyoruz. Yeni bir anayasa için el ele verdik. Aynı zamanda hizmetlerimiz devam edecek. Hamdolsun ki bugün AK Parti için hiç bir zaman, ‘iktidar kim olacak?’ düşüncesi yok. Herkes iktidarı biliyor. Sadece ‘kaç vekil çıkarabilecek?’ Onu tartışıyor. Yeni dönemde, yeni bir anayasa yeni bir Türkiye, çözüm sürecinden sonlamasıyla çok farklı bir boyut açılacak. Türkiye’nin önü çok açık. Türkiye zaten önder bir ülke. Güzel şeyler olacak, özellikle Çanakkale’de” diye konuştu.