Gaziantep İslahiye'de Prodes Projesi Tanıtım Toplantısı

İslahiye'de Prodes Projesi Tanıtım Toplantısı

22.01.2018 - 11:25 | Son Güncellenme:

.

İslahiyede Prodes Projesi Tanıtım Toplantısı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in İslahiye ilçesinde İçişleri Bakanlığı Proje Destekleme Sistemi (PRODES) kapsamında İmam Hatip ve İlahiyat Gönüllüleri Derneğince (İLKDER) yürütülen "İslami Değerler Akademisi" projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Haberin Devamı

Dernek binasındaki toplantıya, İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Belediye Başkanı Kemal Vural, Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Gaziantep Şube Başkanı ve İslami Değerler Akademisi Başkanı Mustafa Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erdoğan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları ve okul müdürleri katıldı.

Kaymakam Yıldırım, projenin güzel bir çalışmanın sonucu olduğunu söyledi.

İLKDER Başkanı Yaşar Bağbekleyen ve Mustafa Yıldız, dernek çalışmaları ve İslami Değerler Akademisi Projesi hakkında bilgi verdi.

Yıldız, yazarlık atölyesi, pratik Arapça, açık ilahiyat Arapça, tecvitli Kur'an-ı Kerim, Osmanlıca, Kuran Arapça'sı, tefsir, ilmihal, satranç ve masa tenisi kursları düzenleneceğini, bu kapsamda öğrencilerin yazarlarla buluşturulacağını ve geziler organize edileceğini kaydetti.