Eğitim İşsizliğe karşı İngilizce eğitimi

İşsizliğe karşı İngilizce eğitimi

27.11.2014 - 09:54 | Son Güncellenme:

İngilizce dil eğitiminde, dünyaca ünlü bir marka olan International House Istanbul’un Genel Müdürü Bora Gündüzyeli “Şu anda şirketler üniversitelerden çok sayıda yeni mezun personel istihdam ediyor. Aradıkları özelliklerde ortak olan tek şey İngilizce. Yani yeni mezun İngilizce biliyorsa işe başlıyor” dedi.

İşsizliğe karşı İngilizce eğitimi

Farklı ve yenilikçi eğitim metotları, anadili İngilizce olan seçilmiş öğretmen kadrosu ve 20 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye’nin en köklü İngilizce dil okullarından olan IH İstanbul, HRM Danışmanlık ile birlikte yürüttüğü yepyeni bir projeyle yine fark yaratmaya devam ediyor. İş hayatına atılmak üzere olanlar ya da kariyerine yeni bir yön çizmek isteyenler için geliştirilen ‘Kariyer Odaklı İş İngilizcesi Programı’ kapsamında, İngilizce eğitimiyle eş zamanlı olarak kariyer planlaması konulu atölye çalışmaları gerçekleştiriliyor. Böylece bu eğitimlerle adayların iş bulması garantileniyor.

Haberin Devamı

DİL DE ÖĞRENİN, KARİYER DE

Türkiye’nin ilk 500’de yer alan firmalarına dil eğitimi veren IH İstanbul, iş İngilizcesi konusundaki yetkinliğini bu kez kariyerinin başında olan yeni mezunlar ve kariyerine yeni bir yön çizmek isteyenler için eşsiz bir fırsata dönüştürüyor. Kariyer Odaklı İş İngilizcesi Programı ile adaylar yalnızca İngilizce dersleri almıyor aynı zamanda kariyerine yön verecek çok kapsamlı bir programın parçası oluyor.

İKİ LİDER EĞİTİM İÇİN SEFERBER

Genel Müdür Bora Gündüzyeli, Kariyer Odaklı İş İngilizcesi Programı’nı şöyle açıklıyor: özellikle iş İngilizcesi eğitimi konusundaki deneyimlerimizi bu programla birlikte kapsamlı bir kariyer planlama programına dönüştürdük. Bu projede amacımız, iş arayan yeni mezunlara kariyerlerinin başında yol göstermek, İngilizce eğitimini bir insan kaynakları danışmanlık hizmeti ile çok daha efektif bir hale getirmekti. Bu projede kendimize partner olarak HRM Danışmanlık’ı seçmemizin en önemli nedeni ise sektördeki 20 yılı aşkın deneyimlerinin yanı sıra bu proje için bizimle aynı heyecanı duymalarıydı. Şimdi, kariyer basamaklarını tırmanmak üzere olan yeni mezun adayları bu iki lider firmanın ortak projesinden faydalanmaya davet ediyorum.”

Haberin Devamı

Ayşegül Davutoğlu ise “İnsan Kaynakları Danışmanlığı sektöründe 20 yılı aşkın süredir varlığını büyüyerek sürdüren bir firma olarak, adaylarımıza ve danışanlarımıza sunduğumuz Kariyer Danışmanlığı hizmetimizi, yabancı dil eğitim standartlarını oldukça yükseğe çekmiş bir okulun, bu yenilikçi projesinde sunacak olmak bizi de çok heyecanlandırıyor. International House, bu profesyonel yaklaşımı ile farkını bir kez daha ortaya koyuyor” diye konuştu.