Gündem İstanbul’da 1 gecede 2 olay

İstanbul’da 1 gecede 2 olay

03.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

İstanbul Nişantaşı ve Kadıköy’de yaşanan iki ayrı kavgada 2 kişi yaralandı. Nişantaşı’nda bir gece kulübünde eğlenen iki grup arasında tartışma çıktı.

İstanbul’da 1 gecede 2 olay

Tartışma kavgaya dönüşerek, gece kulübünün dışına da taştı. Sabaha karşı caddede yaşanan kavgada silah kullanıldı. Peş peşe silah sesleri duyulurken genç bir erkek bacağından vurularak yaralandı. Yaralının arkadaşları olan biri kadın iki kişi ise fenalık geçirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Yaralı ve arkadaşları gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

Kadıköy’de taciz kavgası

Kadıköy’de ise Rıhtım Caddesi’nde önceki gece trafikte tehlikeli seyreden bir asker uğurlama konvoyu polis tarafından durduruldu. Araçlardan birinde bulunan bir kadın, M.S. (35) adlı kişinin kendisine tacizde bulunduğunu iddia etti. Bunun üzerine konvoyda bulunanlar ve çevredeki bazı vatandaşlar M.S.’yi kovalamaya başladı. Cadde üzerindeki parkta kalabalık tarafından darp edilen ve linç girişiminde bulunulan M.S. bir kişi tarafından sırtından bıçaklandı. Olay yerine polis sevk edildi. Yaralanan M.S. hastaneye kaldırılırken, 5 kişi gözaltına alındı.