Gündem İstanbul'da 3 yere 3 şehidin ismi verildi

İstanbul'da 3 yere 3 şehidin ismi verildi

11.07.2017 - 19:25 | Son Güncellenme:

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) Gaziosmanpaşa, Kağıthane ve Zeytinburnu'nda bulunan meydan, park ve otoparka şehit olan üç güvenlik görevlisinin ismini verdi.

İstanbulda 3 yere 3 şehidin ismi verildi

Şehit polis Gökhan Topçu'nun ismi Gaziosmanpaşa'da bir meydanda, şehit polis Hasan Koçer'in adı Kağıthane'de bir parkta ve şehit er Volkan Duysak'ın ismi ise Zeytinburnu'nda bir katlı otoparkta yaşayacak.

Haberin Devamı

VEZNECİLER ŞEHİDİNİN İSMİ EVİNİN BULUNDUĞU YERDE YAŞAYACAK

Veznecilerde gerçekleşen bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden şehit polis memuru Gökhan Topçunun adı ikamet ettiği Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'ndeki meydana verilmesine karar verildi. 1116. Sokak, 1115. Sokak ve Çakırcılar Caddesi kesişiminde bulunan meydan bundan böyle "Şehit Gökhan Topçu Meydanı" olarak isimlendirilecek.

BİNGÖL ŞEHİDİNİN İSMİ PARKA VERİLDİ

Bingölde PKK'nın bomba yüklü araçla düzenlediği ve 7 polisin şehit olduğu saldırıda şehit düşen polis memuru Hasan Koçer ismi, baba evinin bulunduğu Kağıthanede bir parkta yaşayacak. İBBnin aldığı karar göre Kağıthane İlçesi Ortabayır Mahallesindeki bir parka "Şehit Polis Hasan Koçer Parkı" ismi verildi.

Haberin Devamı

ŞEHİT ANNESİ TALEP ETTİ

Aksaray Kapalı Cezaevi'nde vatani görevini yaparken devriye nöbeti esnasında silah arkadaşının tüfeğinden çıkan kurşunla vurularak, 2011 yılında şehit olan Jandarma Er Volkan Duysak'ın adı ise Zeytinburnunda İsparka ait katlı otoparka verildi. Şehidin annesi Fulya Duysak'ın, Yeşiltepe Mahallesi 57/20. Sokağın isminin değiştirilmesini yönünde Zeytinburnu Belediyesi'ne ilettiği dilekçeyi değerlendiren İBB, ilçe kaymakamlığı önünde bulunan İSPARK'a ait katı otoparka Şehit Volkan Duysak'ın isminin verilmesini uygun buldu.