İstanbul İstanbul'da Bir Garip Kaza

İstanbul'da Bir Garip Kaza

11.10.2017 - 10:08 | Son Güncellenme:

Şişli Piyalepaşa Bulvarı üzerinde seyir halinde olan kamyonet sürücüsü, normal bir şekilde yavaşlayarak yol kenarında durdu.

İstanbulda Bir Garip Kaza

Arkasından seyir eden motosikletli ise kamyonetin durduğunu görmesine rağmen kendisini durduramayarak ona çarptı. Motosiklet sürücüsünün hafif yaralandığı garip kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, geçtiğimiz ay saat 18.15 sıralarında Şişli Piyalepaşa Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bulvar üzerinde seyir halinde olan açık kasa kamyonetin sürücüsü normal bir şekilde yavaşlayarak yol kenarında durdu. Ancak kamyonetin arkasından seyir eden motosiklet sürücüsü, aracın durduğunu görmesine rağmen kendini durduramadı. Kontrolü kaybeden motosikletli kamyonete arkadan çarparak yere savruldu. Düşmenin etkisiyle hafif yaralanan sürücü, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşanan kaza ise güvenlik kameralarına yansıdı.
Çevredekiler yaralı motosikletliye, sürücü ise kaskına koştu
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kamyonet normal seyrinde ilerlerken yavaşlayarak yol kenarında duruyor. Onun arkasından yavaş bir şekilde seyir eden motosikletli ise duramayarak kamyonete arkadan çarpıyor. Sürücü çarpmanın etkisiyle yere savruluyor. Çevredeki vatandaşlar sürücünün başına koşarken, kamyonet sürücüsü motosikletlinin kaskını yerden alıyor.
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kazayla ilgili inceleme başlattı.