Cadde İstanbul’da flamenko!

İstanbul’da flamenko!

21.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Azulmavi Endülüs Kültürü Flamenko Derneği’nin üyeleri, Anadolu Flamenko Topluluğu ile sahneye çıkıyor. Flamenko rüzgârı estirecek etkinlik 25 Haziran’da İstanbul Şişli’de gerçekleşecek

İstanbul’da flamenko

Flamenko dansı ve müziği ile ilgilenenlerinin bir araya gelip kurduğu Azulmavi Endülüs Kültürü Flamenko Derneği’nin üyeleri, Anadolu Flamenko Topluluğu ile birlikte sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

Azulmavi ve Anadolu Flamenko Topluluğu’nun gerçekleştireceği konser ve dans gösterisi 25 Haziran’da İstanbul Şişli Kent Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Kapılar herkese açık
Sosyalgezgin.com’un sponsorluğunda gerçekleşecek gösteri sadece flamenko severleri değil, bu tutkulu müziği ve dansı merak eden tüm sanatseverleri bekliyor. Koreografisini flamenko dans sanatçısı Melis Cangüler’in üstlendiği gösteride, Anadolu Flamenko Topluluğu üyelerinden gitar sanatçısı Ümit Yıldız ve Sude Özcan, perküsyon sanatçısı Süleyman Kuruçay, kemancı Rabia Yıldız ve klarnetçi Okan Çakmak sahnede olurken Azulmavi Dernek Dansçıları da müzisyenlere danslarıyla eşlik edecekler.