Gündem İstanbul'da 'kırmızı' alarm! İBB trafik için uyardı

İstanbul'da 'kırmızı' alarm! İBB trafik için uyardı

17.11.2016 - 18:11 | Son Güncellenme:

Akşam saatlerinde İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde saat 18:35 itibariyle yüzde 80'ye ulaştı, saat 20:00'de ise yoğunluk yüzde 55'lere geriledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi D-100'deki trafiğinde TÜYAP'daki kitap fuarından kaynaklandığı bildirildi.

İstanbulda kırmızı alarm İBB trafik için uyardı

İstanbul'da yola çıkanlar dikkat. İş çıkışı trafik yoğunluğu arttı. Kentin merkezindeki yollarda trafik yoğunluğu yüzde 80'ye çıktı. İstanbul'da D100 Haramidere-Beylikdüzü arasında Tüyap Kitap Fuarı'na girişler nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) yapılan açıklamada, "D100 Haramidere - Beylikdüzü arası (Tüyap Kitap Fuarı) girişleri nedeni ile bölgede yoğunluk yaşanmaktadır" diye açıklama yaptı.

Haberin Devamı

EN KİLİT YOLLAR

İstanbul genelinde saat 18.30 itibariyle trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaştı. TEM otoyolunda süren Mahmutbey gişeleri çalışmaları nedeniyle bölgede çift yönlü yoğunluk yaşanırken, Okmeydanı-Avcılar yönü E5 karayolunda da yoğunluk sürüyor. Basın Ekspres yolundada trafiğin ağır aktığı gözleniyor.

KÖPRÜLERDE DE YOĞUNLUK VAR

15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişi ve köprü üstünde her iki yönde de yoğunluk yaşanırken, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde ise Avrupa'dan Anadolu'ya ve Anadolu'dan Avrupa'ya geçişte yoğunluk yaşanırken, köprü üzeri akıcı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ise trafik akıcı.


ANADOLU YAKASINDA YOĞUNLUK

Anadolu yakasında da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü giriş ve çıkışlarında, E-5'te çift yönlü ve TEM otoyolunda hem Avrupa hem de Anadolu yönünde yoğunluk yaşanıyor.