Gündem Otobüs yayayı ezdi

Otobüs yayayı ezdi

21.04.2016 - 05:41 | Son Güncellenme:

İstanbul'da Bayrampaşa Otogarı bağlantı yollarından birinde gece meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden otobüs duvara ve bariyerlere çarpıp ters istikamete girdi.

Otobüs yayayı ezdi

Bursa-İstanbul seferini yapmakta olan özel bir firmaya ait otobüs, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Kamil Kepenek'e çarptı.

Haberin Devamı

Kaza saat 03.00 sıralarında Otogar bağlantı yolu üzerinde meydana geldi. Kepenek olay yerinde hayatını kaybederken, otobüs içerisinde bulunan iki yolcu hafif şekilde yaralandı.

Ceyhan A. isimli bir anda yola fırlayan Kamil Kepenek’e çarpmamak için direksiyonu kırarak yol kenarında bulunan beton bloğa çarptı. Beton bloğa çarpan otobüs sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybetti.

Direksiyon hâkimiyetini kaybeden otobüs sürücüsü bütün çabalarına rağmen Kamil Kepenek’e çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Kamil Kepenek yol kenarında bulunan bariyerlerle beton blok arasına düştü. Kepenek’e çarpan otobüs sürücüsü ise kontrolünü kaybederek yolunda ortasında bulunan bariyerleri aşarak ters yöne girerek durabildi.

Haberin Devamı

Kaza sonrası olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde Kamil Kepenek’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Otobüs içinde yaralanan iki yolcu ise ambulanslar ile çevre hastanelere kaldırıldı. Sürücü Ceyhan A. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.