Gündem İstanbul'daki dehşetin perde arkası...

İstanbul'daki dehşetin perde arkası...

04.11.2015 - 09:34 | Son Güncellenme:

İstanbul'da cinnet getiren gümrük muhafaza memuru Necdet Arıkan öğretmen eşi ve 3 yaşındaki oğlunu öldürüp, intihar etti. Hatay'da da boşanma davası açan eşini öldüren Nedim Ünal, yaşamına son verdi.

İstanbuldaki dehşetin perde arkası...

Avcılar Ambarlı'daki Gümrük Muhafaza'da memur olarak görev yapan Necdet Arıkan'ın önceki gün işe gelmemesi üzerine meraklanan arkadaşları eşi Figen Arıkan'ın (34) çalıştığı okula gitti. Öğretmen kadının da okula gelmediği anlaşılınca polise haber verildi. Çiftin, Esenyurt Orhangazi Mahallesi Kiptaş Sitesi'ndeki evine gelen polis, çilingir yardımıyla kapıyı açtırdı. Polis ekipleri, evde Necdet Arıkan, eşi Figen ve 3 yaşındaki oğulları Efe'nin cesetleriyle karşılaştı. Anne ile çocuğun kanlar içindeki cansız bedenleri yataklarında, baba Necdet Arıkan'ın cansız bedeni ise Efe'nin yatağının yanı başında, duvara yaslanmış halde bulundu.

Haberin Devamı

'KEFENİMİ GİYDİM, HAZIRIM'

İlk belirlemelere göre, cinnet getiren Necdet Arıkan'ın ruhsatlı tabancasıyla önce eşini ve oğlunu başlarına ateş ederek öldürdüğü, ardından aynı şekilde intihar ettiği belirlendi. Evde yapılan aramada herhangi bir intihar notuna rastlanmadı.

Hatay'ın Payas ilçesinde de bir süre önce boşanma davası açan eşi Serap Ünal'la (46) yolda karşılaşan Nedim Ünal (45), pompalı tüfekle tek çocuğunun annesine ateş etti. Serap Ünal, olay yerinde hayatını kaybetti. Nedim Ünal da başına ateş ederek intihar etti. Nedim Ünal'ın sosyal medya hesabından, "Kefenimi giydim hazırım" şeklinde paylaşımda bulunduğu öğrenildi.