İstanbul'daki Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryumlar

Son yıllarda İstanbul'da açılan büyük akvaryumlar ve hayvanat bahçeleri hayvanları tanımak isteyen çocuklar için güzel bir imkan niteliğinde. Bu dosya içeriğimizde sizler için İstanbul'daki hayvanat bahçeleri ve akvaryumları yazdık.

1. İstanbul Sea Life Akvaryum:
İstanbul Sea Life Akvaryum’da sayısız balık türü, bitki örtüleri ve kafeler bulunuyor. İstanbul Bayrampaşa ilçesinde bulunan İstanbul Sea Life Akvaryum’da binlerce deniz canlısını tanıyabilirsiniz.

İstanbul Sea Life Akvaryum Adresi: Kocatepe Mah. Paşa Cad. | Forum İstanbul, No: 5/5, İstanbul 34045, Türkiye
İstanbul Sea Life Akvaryum telefon: 0 212 640 20 15

Haberin Devamı

Kaplumbağalar Ne Yer?

2. İstanbul Akvaryum
İstanbul Akvaryum Florya sahilinde bulunuyor ve dünyanın en büyük tematik akvaryumu olarak biliniyor. İçerisinde Karadeniz’den Pasifik’e kadar uzanan toplam 16 tame ve 1 yağmur ormanı bulunan İstanbul Akvaryum kesinlikle her çocuğun görmesi gereken bir yer.

İstanbul Akvaryum adres: Şenlikköy Mahallesi, Yeşilköy Halkalı Cad. No: 93 | Florya, İstanbul, Türkiye
İstanbul Akvaryum telefon: 0 212 444 97 44

3. İstanbul Polonezköy Hayvanat Bahçesi
İstanbul Polonezköy Hayvanat Bahçesi, hayvanların özgürce hareket ettiği ve çocuklar için pek çok aktivitesi bulunan bir hayvanat bahçesi. İstanbul Polonezköy Hayvanat Bahçesine pazar günü gideceksiniz erkenden yola çıkmanızı öneririz.

İstanbul Polonezköy Hayvanat Bahçesi adresi: 75.Yıl Cad. No 58/A | Polonezköy, İstanbul, Türkiye
İstanbul Polonezköy Hayvanat Bahçesi telefon: 0 216 432 30 51

4. İstanbul Emaar Akvaryum ve Sualtı hayvanat bahçesi
İstanbul Emaar Akvaryum 20 binden fazla kara ve deniz canlısını bünyesinde barındıran gizemli bir dünyanın kapısını size açıyor. Emaar alışveriş merkezindeki İstanbul Emaar Akvaryum’u gezdikten sonra avmdeki restoranlarda karnınızı da doyurabilirsiniz.

İstanbul Emaar Akvaryum adres: Ünalan Mahallesi, Ayazma Cd. No: 78 | Üsküdar, Emaar Square Mall, İstanbul 34700, Türkiye
İstanbul Emaar Akvaryum telefon: 0 216 547 18 88

Haberin Devamı

Bilimcini.com

Facebook/bilimcini

Instagram/bilimcini

Twitter/bilimcini