Tatil İstanbul gecelerinde Asya dokunuşu

İstanbul gecelerinde Asya dokunuşu

11.06.2018 - 12:03 | Son Güncellenme:

Eşsiz İstanbul manzarası, “Asia Tomorrow” konseptli Asya mutfağı veMarcel Wanders imzalı sıradışı tasarımıyla Ukiyo Lounge & Bar, bu yaz İstanbul gecelerinde çıtayı yükseltiyor!

İstanbul gecelerinde Asya dokunuşu

Ukiyo Lounge & Bar’da, Asya mutfağının kadim geleneklerinden yola çıkarak hazırlanan otantik lezzetler, yepyeni teknikler, taze ve benzersiz malzemelerin yaratıcı sunumu ve zengin bir kokteyl seçkisi sizleri bekliyor. Özel suşi sunumlarından tempuralara, kushi-yaki ve yukisobadan matcha cake’lere kadar eşsiz tatların yer aldığı restoran, yaz gecelerine hazır…

Haberin Devamı

Stiliyle ikonlaşan Marcel Wanders tasarımı sonsuzluk havuzu, VIP lounge alanı ve benzersiz iç mekan tasarımıyla şehrin en çarpıcı mekanlarından biri olan Ukiyo Lounge & Bar, İstanbul’a bambaşka bir açıdan bakabileceğiniz müthiş bir lezzet deneyimi sunuyor.

Konuklarını bambaşka bir dünyanın içine çeken Ukiyo’da, güne sonsuzluk havuzunda başlayabilir, havuz bardan leziz atıştırmalıklar ve harika kokteyler ile devam edebilir ve haftasonları Pazar barbeküsünde şehirde yazın tadına varabilirsiniz. Günü, kentin ışıklarını seyretmek için ideal bir lokasyonda olan Ukiyo Lounge & Bar’da, Boğaz manzarası ve günbatımı eşliğinde harika bir akşam yemeği ile sonlandırabilirsiniz.