Tatil İstanbul Moda Akademisi ‘Kusurluluk’ sergisi

İstanbul Moda Akademisi ‘Kusurluluk’ sergisi

17.10.2012 - 10:40 | Son Güncellenme:

İstanbul Moda Akademisi Moda Tasarımı ve Teknolojisi Lisans Programı öğrencilerinin tasarımlarıyla hayata geçirilen ‘Kusurluluk’ sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

İstanbul Moda Akademisi ‘Kusurluluk’ sergisi

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Tasarım Bienali Akademik Programlar kapsamında düzenlenen ve ‘Tasarım Geliştirme ve Uygulama Projesi’ olarak İstanbul Moda Akademisi Moda Tasarımı ve Teknolojisi Lisans Programı öğrencilerinin tasarımlarıyla hayata geçirilen ‘Kusurluluk’ sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Haberin Devamı

Sergi, İKSV’nin düzenlediği Tasarım Bienalı Akademik Programları kapsamında düzenlenen İstanbul Tasarım Bienali’nin ana teması ‘Kusurluluk’ üzerine hayata geçirildi. Sergide yer alan çalışmalar, ‘Tasarım Geliştirme ve Uygulama Projesi’nin bir uzantısı niteliğini taşırken, tasarımın; konsept geliştirmeden ürünü oluşturmaya uzanan tüm basamaklarını da içinde barındırıyor. Bugünün ve geleceğin moda profesyonellerini yetiştirmeyi hedefleyen, akademik içeriğini gerçek hayatla buluşturan İstanbul Moda Akademisi’nin Moda Tasarımı ve Teknolojisi Lisans Programı öğrencileri Tasarım Geliştirme ve Uygulama Projesi kapsamında ‘Kusurluluk’ temasından yola çıkarak oluşturdukları “Moda Ürünleri” 15 Ekim – 12 Aralık tarihleri boyunca ziyarete açık olacak.

Haberin Devamı

Moda ve ilgili tüm alanlarında yenilikçi ve modern bir yaklaşımla eğitim faaliyetleri yürüten, uluslararası platformlarda kabul görmüş, Türkiye’nin en yetkin moda okullarından biri olan İstanbul Moda Akademisi’nin Teşvikiye’de yer alan binasında, sergi alanında sanatseverlere buluşan tasarımlar, Tasarım Bienali süresince ziyaret edilebilir.

Tarih: 15 Ekim 2012 – 12 Aralık 2012 (*Pazar günleri kapalıdır)

Saat: 09:00 – 17:00

Yer: İstanbul Moda Akademisi

Sadrazam Sait Paşa Konağı, 10/1, Nişantaşı