Gündem İstanbul'da yoğun kar yağışı! İBB harekete geçti

İstanbul'da yoğun kar yağışı! İBB harekete geçti

16.12.2016 - 18:45 | Son Güncellenme:

İstanbul'da beklenen kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Peki İstanbul'daki kar yağışı hangi bölgelerde daha yoğun ve ne zamana kadar sürecek? İşte yanıtı...

İstanbulda yoğun kar yağışı İBB harekete geçti

İstanbul’da beklenen kar yağısı iş çıkış saatinin yaklaştığı dakikalarda etkili olmaya başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'un iç ve yüksek kesimlerinde sabah ve akşam saatlerinde kar yağışlı olacağını duyurmuştu.

Bugün ara ara etkisini yağmur şeklinde gösteren yağışlar, akşam saatlerinde ise kara dönüştü.

Haberin Devamı

HANGİ BÖLGELERDE YOĞUN?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezinden (AKOM) alınan bilgiye göre, kar yağışının yoğun olduğu yerlerin başında Beylikdüzü, Büyükçekmece, Silivri ve Çatalca geliyor.

Ayrıca, Sarıyer, Maslak, Levent ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü civarında da kar yağışı görülüyor.

Anadolu yakasında ise Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye, Kartal, Maltepe, Şile, Tuzla, Pendik ve Adalar'da kar yağışı etkili oluyor.

Kar yağışı dolayısıyla bazı bölgelerde trafikte yoğunluk yaşandı.

NE ZAMANA KADAR SÜRECEK?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, şehir genelinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar ihtiyaç durumuna göre sabaha kadar sürdürülecek. Aralıklı olarak sabaha kadar sürecek kar yağışının yarın öğlen saatlerinde etkisini yitirmesi bekleniyor.