Gündem İstanbul yolunda üç noktaya dikkat!

İstanbul yolunda üç noktaya dikkat!

16.09.2016 - 17:49 | Son Güncellenme:

Bayram tatilinden dönmek için İstanbul'a doğru yola çıkanlar, an itibariyle üç noktada trafikle karşılaşıyor. TEM otoyolunun Kocaeli geçişinde yoğunluk var, Bolu Dağı Tüneli ve Gerede çevresinde de trafik çok yavaş seyrediyor.

İstanbul yolunda üç noktaya dikkat

Kurban Bayramı tatilini tamamlayarak eve dönüş yolculuğuna çıkanlar, TEM otoyolunun Kocaeli geçişinde yoğunluğa neden oluyor. Otoyolun, Sakarya, Düzce ve Bolu kesiminde ise trafik akıcı.

Haberin Devamı

Bayram dolayısıyla tatile çıkanların dönüş yolculuğu devam ediyor. Kocaeli'de, TEM Otoyolu'nun İstanbul istikameti Bekirdere rampası, Gültepe ve Korutepe tünel girişleriyle Alikahya mevkisinde ulaşım zaman zaman aksarken güzergahın akıcı bir yoğunluğa sahip olduğu görüldü.

Otoyolda zaman zaman meydana gelen maddi hasarlı kazalar ve araç arızaları nedeniyle trafikte aksamalar yaşanıyor.

D-100 Karayolu, İzmit geçişi İstanbul yönünde araçlar düşük hızda seyrediyor.

Otoyolun, Bolu Dağı Tüneli ve Gerede mevkisinde de yoğunluk var. Araçların normalden düşük hızla ilerlediği güzergahta, polis ekipleri önlemlerini artırdı.

Düzce kesiminde ise tatilciler, Kaynaşlı, Sarıçökek, Gölyaka ve Gümüşova rampaları mevkisinde akıcı bir araç yoğunluğuna neden oldu. Güzergahta olası kaza ve trafik sıkışıklığını engellemek amacıyla hazır bulunan polis ve karayolları ekipleri, sürücüleri yakın takip ve aşırı hız konusunda uyarıyor.

Haberin Devamı

Otoyolun Sakarya mevkisinde de Akyazı ve Sapanca geçişinde akıcı bir araç yoğunluğu yaşanıyor.

İstanbul'dan Ankara yönüne gidenler ise, bomboş bir yolda seyrediyor.