Sivas 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

13.07.2018 - 11:17 | Son Güncellenme:

.

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

SİVAS (AA) - Ulaş İlçe Müftülüğü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ilçe ve köy muhtarlarına birlik ve beraberlik yemeği verdi.

Haberin Devamı

İlçe merkezinde bir lokantada verilen yemekte konuşan Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz, devletin kurumları olarak bütün vatandaşlara eşit mesafede bulunduklarını söyledi.

Yılmaz, Türkiye'de çeşitli görüş ve düşünceye sahip insanların bir arada yaşadığını aktararak, "Bu topraklarda hep birlikte kardeşçe yaşamasını bilmeliyiz. 15 Temmuz’un yıl dönümünü yaşıyoruz. 15 Temmuz 2016 tarihinde devletimizin birliğine ve hakimiyetine kastedenler devletimizi yıkmaya çalıştılar ancak başarılı olamadılar çünkü o gece Türk milleti tek yürek oldu. O gece çok güzel kardeşlik örneği gösterildi. Herkes fikir ayrımı gözetmeksizin devletine sahip çıktı. İşte bize düşen görev o geceki ruhu her zaman yaşamak ve yaşatmak. Birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmeliyiz ve hiçbir zaman ayrılık ve gayrılığa düşmemeliyiz." diye konuştu.

Haberin Devamı

İlçe Müftüsü İzzet Kendir de 15 Temmuz'un Türkiye'nin kardeşliğini gösterdiği gün olduğunu vurgulayarak, birlik beraberlik yemeğine katılan tüm muhtarlara teşekkür etti.