İstanbul İSTANBULKART MOBİL BAŞVURU MERKEZİ HİZMETE AÇILIYOR

İSTANBULKART MOBİL BAŞVURU MERKEZİ HİZMETE AÇILIYOR

01.09.2014 - 14:47 | Son Güncellenme:

.

İSTANBULKART MOBİL BAŞVURU MERKEZİ HİZMETE AÇILIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) geliştirdiği İstanbulkart’a ulaşımı kolaylaştırmak için oluşturulan "İstanbulkart Mobil Başvuru Merkezi" Esenler’de hizmete açılıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin geliştirdiği ve antenli temassız kart teknolojisine dayanan elektronik bilet İstanbulkart’a ulaşmak artık kolaylaşıyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandıkları meydanlarda, caddelerde, üniversite kampüslerinde hizmet vermesi için İETT tarafından dizayn edilen “İstanbulkart Mobil Başvuru Merkezi” Esenler’de hizmet vermeye başlıyor. Esenler Belediyesi’nin katkılarıyla ilk mobil başvuru merkezinin açılışı yarın saat 12’de Esenler Dörtyol Meydanı’nda yapılacak. Açılışa İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da katılacak.
İLÇELERDE “İSTANBULKART” DAĞITILACAK
İstanbulkart Mobil Başvuru Merkezi, İstanbul’un ilçelerini gezerek İstanbulkart dağıtacak. Böylelikle, mobil yolcuların başvuru merkezi sayesinde İstanbulkart başvuru merkezlerine gelmelerine gerek kalmadan İstanbulkart temin edilebilecek. Yolcularına 4 gişe ile hizmet veren İstanbulkart Mobil Başvuru Merkezi’nin hizmet verdiği noktaları yolcular İETT’nin web sitesinden takip edebilecek. Yolcular sadece kartlarını temin etmekle kalmayıp, kayıp İstanbulkartlarında yer alan kontörleri de yeni alacakları İstanbulkartlara aktarabilecek.
ONLİNE BAŞVURUDA KREDİ KARTI KOLAYLIĞI
Yolcu memnuniyetini arttırmak için çalışmalarını her geçen gün arttıran İETT, İstanbulkart’a erişimi kolaylaştırmak amacıyla 2014 yılı içerisinde 7 başvuru merkezi birden açarak İstanbulkart Başvuru Merkezi sayısını 15’den 22’ye yükseltti. İstanbulkart Başvuru Merkezi sayısını daha da arttırmayı planlayan İETT, 2014 yılı Aralık ayına kadar başvuru merkezi sayısını 25’e yükseltmeyi hedefliyor. Üstelik yolcuların hızlı ve kolay bir şekilde İstanbulkartlarını alabilmeleri için online başvuru yönteminde kredi kartı ile ödeme imkanı da getirildi. Kredi kartı ile ödeme yapan yolcuların İstanbulkartları herhangi bir kargo ücreti ödemeden adreslerine gönderiliyor.