Gündem İstanbullu Gelin 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

27.10.2017 - 10:13 | Son Güncellenme:

İstanbullu Gelin 22. bölümüyle dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Cuma akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde Faruk ve Süreyya’nın barışma haberi konağa bomba gibi düştü. Heyecanla beklenen İstanbullu Gelin 23. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

İstanbullu Gelin 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

İstanbullu Gelin 22. bölümüyle dün akşam nefesleri kesti. Star TV ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi İstanbullu Gelin son bölümde Faruk ile Süreyya'nın barışması konakta şok etkisi yarattı. İstanbullu Gelin Cuma akşamları saat 20:00'de izleyici ile buluşuyor...

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN 22. BÖLÜM FRAGMANI

Faruk ve Süreyya’nın aldığı karar konakta şok etkisi yaratır. Kendiyle ilgili radikal değişikliklere giden Esma’nın hamlesi oğullarının büyük bir korku ve panik yaşamasına sebep olur. Öte yandan mezarın açılma tarihi yaklaşmaktadır. Adem, Garip’ten aldığı fikirle Boranları derinden sarsmaya hazırlanır. Dilara’nın evlilik sürecinde tanıklığı ettiği şeyler onu birtakım sorgulamalara mecbur kılar. Esma’nın herkesten habersiz devreye soktuğu plan Süreyya’yı hiç ummadığı bir duruma düşürecektir.

Yayın Günü: 27 Ekim Cuma
Yayın Saati: 20.00