Gündem İstanbullu Gelin 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde...

İstanbullu Gelin 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde...

13.01.2018 - 11:16 | Son Güncellenme:

İstanbullu Gelin 32. son bölümüyle Cuma akşamı ekrana geldi. Heyecan dolu geçen bölümde Esma ve Süreyya'nın arası düzeldi. Peki İstanbullu Gelin yeni bölümde neler olacak? Merakla beklenen İstanbullu Gelin 33. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

İstanbullu Gelin 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölümde...

Cuma akşamları ilzeyicisini ekrana kilitleyen İstanbullu Gelin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. İstanbullu Gelin 33. yeni bölümüyle 19 Ocak Cuma günü STAR TV'de yayınlanacak...

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN 33. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İstabullu Gelin 33. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

İSTANBULLU GELİN 32. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yaşanan son olay konakta beklenmedik bir ittifak kurulmasına sebep olur. Adem’in dahi öngöremediği bir gelişme Fikret’i tehlikeli durumların içine çeker. Dilara’nın söylediği bir bilgi Süreyya’yı büyük kaygılara sürükler. Begüm’den gelen yemek daveti ve ardından yaşananlar Süreyya ile Faruk’un iki ayrı uçta duygu değişimi yaşamalarına sebep olur. Reyhan’ın bildikleri Esma’yı, Esma’nın bildikleri ise Reyhan’ı köşeye sıkıştırır. İki kadın arasındaki restleşme onları korkunç bir sonla burun buruna getirir.

Yazarlar