Gündem İstanbullu Gelin 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

28.05.2018 - 14:43 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi İstanbullu Gelin 52. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Son bölümü ile Cumartesi akşamı ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisi son bölümde nikah masasında büyük şok yaşandı. Osman nikah masasında hayır cevabını aldı. Peki İstanbullu Gelin 52. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

İstanbullu Gelin 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

İstanbullu Gelin 52. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Cuma akşamları ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisi ekrana gelen son bölümde Osman, nikah masasına gelene kadar büyük bir imtihandan geçti. Süreyya, Osman'ı sakinleştirip nikah masasına götürdü. Osman'ı bekleyen büyük şok ise bu andan itibaren başladı. İstanbullu Gelin son bölümde Osman masada aldığı hayır cevabı ile yıkıldı.

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN 51. SON BÖLÜM ÖZETİ

Süreyya, Gözde’ye varlığının onların ilişkisi üzerinde bir etkisini olmayacağını söyler. Fakat Faruk’u affetmesi bu durumu sindirmesi kolay olmayacaktır. Adem’in hızla harekete geçmesi ile Gözde’nin şirketi ile anlaşma imzalanır.

Fikret bu sayede Gözde ile Faruk arasındaki ilişkiyi öğrenir. Faruk’un da hata yapabilmesi içten içe hoşuna gitmiştir. Siren ise Boğaç’ın onu dolandırmak istediğini anlar ve evliliğini bitirme kararı alır. Osman düğün hazırlıkları sırasında kendisine yer bulamadığı için zaman zaman boğulmaktadır. Nikah günü geldiğinde ise beklenmeyen bir karar ile herkes şaşkın kalacaktır.