Gündem İstanbullu Gelin 8. yeni bölümde Adem’in oynadığı oyun herkesi etkiler!

İstanbullu Gelin 8. yeni bölümde Adem’in oynadığı oyun herkesi etkiler!

21.04.2017 - 10:53 | Son Güncellenme:

İstanbullu Gelin 8. yeni bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Star TV'de ekrana gelen dizide Adem’in Faruk’a oynadığı oyun herkesi etkiliyor.Süreyya ve Faruk aşkı da bu durum karşısında sınanmaktadır. İstanbullu Gelin 8. yeni bölüm fragmanları izleyenlerden tam not aldı.

İstanbullu Gelin 8. yeni bölümde Adem’in oynadığı oyun herkesi etkiler

İstanbullu Gelin 8. yeni bölüm ile bu akşam Star TV'de ekrana gelecek. İstanbullu Gelin yeni bölümde unutmaya çalıştığı geçmişiyle bir kez daha yüzleşmek zorunda kalan Senem, Süreyya’nın sırrını öğrenmemesi için mücadele ederken kendini daha büyük bir tehdidin içinde bulacak.

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN 8. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMAN

Fikret’in İpek için almak istediği ev ailede tepkiye yol açar. Faruk ve Fikret’in gitgide aralarının açılması ise Adem için fırsata dönüşmektedir. Boranlar’da fırtınalar koparken Esma kendi yöntemiyle ailesi için her şeyi kontrol altına almaya çalışmaktadır. Begüm için ise artık hareket zamanıdır.

İSTANBULLU GELİN 8. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

İstanbullu Gelin Dizisinin 7. bölümünde neler yaşandı?

İstanbullu Gelin dizisinin son yayınlanan bölümünde Süreyya, Esma’nın karşısında o kadar emin bir şekilde ve net konuşmuştu ki konuşma bittiğinde Esma yere düşmüş ve bayılmıştı. Sonrasında hemen arkasından koşan Süreyya, herkese haber verip Esma’yı hastaneye kaldırmıştı.

Haberin Devamı

Esma’nın bayılması Boran erkeklerinin ilk defa gördükleri bir şeydi. Faruk ise Süreyya ile Esma’nın yaşadığı gerginliği bilmediği için Esma’ya neden böyle olduğunu düşünüyordu. Fakat Süreyya da Esma Hanım’a olanlar ile ilgili sürekli olarak kendisini suçluyordu. Ancak Esma Hanım, kaybetmeyeceği bir oyun içine girmişti.

İpek ve Fikret’in aralarında geçen kötü anlar artık ikisinin de çok daha farklı şekilde davranacaklarının bir göstergesi olmuştu. İpek’in ilk adımı annesinden aldığı destek ile konakta çok daha baskın bir konuma geçmek olacaktı. Murat ise Zeynep ile yakınlaşmak isterken hiç de hoşuna gitmeyecek bir manzarayla karşılaşmıştı. Kendisini iyi hissetmek için kendini yine Bade’nin kollarına atacaktı.

Faruk ise en başından beri Adem’e zaten hiç güvenmiyordu. Fakat her kaldırdığı taşın altından Adem’in çıkması artık Faruk’u iyice delirtmişti. Fakat Adem, Faruk’u köşeye sıkıştırabilmek için bir plan hazırlamıştı bile.