Gündem İstanbullu Gelin dizisinin sezon finali

İstanbullu Gelin dizisinin sezon finali

22.05.2018 - 10:25 | Son Güncellenme:

İstanbullu Gelin dizisi, ikinci sezonunda da seyircileri ekran başına çekmeyi başardı. Star TV’de cuma günleri yayınlanan dizi, 53. bölümü ile sezon finali yapacak. Peki, Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’in sezon finalinin tarihi ne zaman?

İstanbullu Gelin dizisinin sezon finali

Oyuncu kadrosunda Özcan Deniz, Aslı Enver, Fırat Tanış, Salih Bademci, İpek Bilgin, Tamer Levent ve Murat Aygen gibi tanınan oyuncuların bulunduğu ünlü dizi İstanbullu Gelin’in senaryosunu Ali Aydın, Deniz Akçay ile Teşrik-i Mesai yazıyor. Yönetmen koltuğunda ise Zeynep Günay Tan ile Deniz Koloş’un oturduğu Star TV’nin başarılı ve uzun soluklu dizisi İstanbullu Gelin, her cuma günü ekranlara gelmeye devam ediyor. 3 Mart 2017 tarihinde serüvenine başlayan ve şu ana kadar 50 bölümü yayınlanan dizi, haziran ayında sezon finali yapacak.

Haberin Devamı

Dizinin konusu

Yayınlandığı ilk günden beri milyonlar tarafından ilgiyle takip edilen dizi, küçük yaşta ailesini kaybeden Süreyya Deniz’in (Aslı Enver), Faruk Boran (Özcan Deniz) ile tanışıp evlendikten sonra İstanbul’dan Bursa’ya, Boran ailesinin konağına gelin olarak gelmesiyle başlıyor.

İstanbullu Gelin’in reyting performansı

Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin, her hafta cuma akşamları sevenleriyle buluşuyor. 3 Mart 2017 tarihinde yayınlanmaya başlayan dizinin şu ana kadarki ortalama seyirci sayısı 4,39 milyon iken ortalama reyting oranı %5,05 oldu. En fazla 5,39 milyon kişi tarafından izlenen ve %6,67 reyting oranı yakalayan dizinin en az izlenen bölümü ise 2,88 milyon kişi tarafından seyredildi ve %3,56 reyting oranı yakalayabildi. Dizinin 18 Mayıs Cuma günü yayınlanan 50. bölümü ise toplam 4,08 milyon seyirci ile %5,05 reyting oranını yakaladı.

Haberin Devamı

Dizi hangi tarihte sezon finali yapacak?

Sevilen dizi İstanbullu Gelin, en son 18 Mayıs Cuma günü yayınlanan 50. bölümüyle yine seyircisini ekran başına kilitlemeyi başarmıştı. 25 Mayıs tarihinde yayınlanacak 51. bölüm ve 1 Haziran tarihinde yayınlanacak 52. bölümden sonra dizi, 8 Haziran 2018 tarihinde 53. bölümünde sezon finali yaparak araya girecek. Sevilen dizi İstanbullu Gelin’in Eylül 2018 tarihinde Star TV ekranlarına geri dönmesi bekleniyor.