Gündem İstanbullular'a sabah şoku

İstanbullular'a sabah şoku

07.11.2016 - 09:05 | Son Güncellenme:

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün girişinde, metrobüs ile bir otomobilin karıştığı kaza nedeniyle, Anadolu'dan Avrupa'ya geçişte trafik yoğunluğu yaşanıyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO ve BUDO'da da bazı seferler iptal edildi.

İstanbullulara sabah şoku

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki trafik kazası, trafiği aksattı. Alınan bilgiye göre, köprünün Anadolu Yakası girişinde, henüz bilinmeyen nedenle metrobüs ile bir otomobil çarpıştı. Kaza dolayısıyla araçlarda hasar meydana geldi. Ayrıca Anadolu'dan Avrupa'ya geçişte trafik yoğunluğu yaşandı. Hasar gören araçların kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.



Çanakkale'de feribot seferlerine fırtına engeli
ÇANAKKALE'de olumsuz hava koşulları nedeniyle Kabatepe-Gökçeada hattındaki bazı feribot seferlerinin iptal edildiği duyuruldu. Kuzey Ege'de, saatteki hızı zaman zaman 50 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle bugün bazı feribot seferleri iptal edildi. Çanakkale Boğazı ile adalar arasındaki deniz ulaşımını sağlayan Gestaş firması tarafından yapılan açıklamada, "Gökçeada'dan Çanakkale'ye saat 08.00'de yapılması planlanan deniz otobüsü seferi, Gökçeada'dan Kabatepe'ye saat 11.00 ve 19.00'da yapılacak seferler ile Kabatepe'den Gökçeada'ya saat 13.00 ve 17.00'de yapılması planlanan seferler, fırtına nedeniyle geçici olarak durduruldu" denildi. Yetkililer, hava şartlarının normale dönmesinin ardından seferlerin yeniden başlayacağını da bildirdi. Öte yandan Çanakkale-Eceabat ile Çanakkale-Kilitbahir feribot seferlerinin ise devam ettiği belirtildi.