İstanbul İSTANBULLULAR, HANDE YENER ŞARKILARIYLA YENİ YIL COŞKUSUNU YAŞADI

İSTANBULLULAR, HANDE YENER ŞARKILARIYLA YENİ YIL COŞKUSUNU YAŞADI

01.01.2016 - 01:58 | Son Güncellenme:

.

İSTANBULLULAR, HANDE YENER ŞARKILARIYLA YENİ YIL COŞKUSUNU YAŞADI

Beşiktaş’ta yılbaşı kutlamalarında sahne alan Hande Yener, şarkılarıyla vatandaşları coşturdu. Soğuk havaya aldırmadan Hande Yener şarkılarıyla coşan İstanbullular, havai fişek gösterisi altında yeni yıla girdi.
İstanbul’da yılbaşı kutlamalarının adresi Etiler oldu. Beşiktaş Belediyesi’nin Etiler Akmerkez önünde gerçekleştirdiği Hande Yener konseri ve dev mapping (büyük görsel şov) renkli görüntülere sahne oldu.
Beşiktaş Belediyesi’nin organizasyonuyla Etiler’de düzenlenen yeni yıl partisinde dünyanın en büyük sahnesi kuruldu. Gecede sahne alan ünlü sanatçı Hande Yener şarkılarıyla İstanbulluları coşturdu. Hande Yener, kendisine eşlik eden David Vendetta ile özel hazırladıkları şarkıları birlikte seslendirdi.
KONSERE SÜRPRİZLER DAMGA VURDU
Yılbaşı konserinde Hande Yener, Kıbrıs’ta sahne alan Serdar Ortaç ile 3G yolu ile canlı bağlantı yaptı. Hande Yener ile Serdar Ortaç 3G bağlantısı ile ’İki Deli’ şarkısını birlikte seslendirdi. 7 bin 500 metrekarelik ekrana yansıyan düeti İstanbullular hep birlikte izledi.
Gecede gerçekleştirilen mapping gösterisi ise büyük beğeni topladı.
"2016’YA HEYECANLA GİRDİĞİMİZİ GÖSTERDİK"
Gecenin ev sahipliğini yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, partiye katılan vatandaşlara önce mapping sürprizi yaptı. Başkan Hazinedar daha sonra Akmerkez’in dev kulelerinden herkesin yeni yılını kutladı.
Başkan Hazinedar, vatandaşların yeni yılını kutlayarak, "Beşiktaş İstanbul’a, Türkiye’ye hatta dünyaya aslında çok önemli bir mesaj verdi. Yaşadığımız bütün acılara rağmen, hem teröre hem de ülkenin geleceğine çok önemli bir mesajdı. Biz, ortak değerleri büyütmek, 2016’ya büyük bir heyecanla girdiğimizi ve gireceğimizi gösterdik" dedi.
ÜNLÜ MODACILARDAN YENİ YIL MESAJI
Kutlamalara katılan ünlü modacı Hakan Akkaya, "Refah içinde yaşadığımız bir yıl olsun" derken, Ivana Sert ise "Herkes mutlu ve huzurlu olsun. 2016 en güzel şekilde geçsin inşallah" diye konuştu.
Saatler 23.59’u gösterdiğinde Başkan Hazinedar ve Hande Yener sahnede geri sayımı başlattı. Ardından dakikalarca süren havai fişek gösterisi ile Beşiktaş semalarında renkli görüntüler oluştu.