Gündem İstanbulluları alarma geçiren mesaj!

İstanbulluları alarma geçiren mesaj!

17.07.2014 - 17:10 | Son Güncellenme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi trafik operatörü Murat Kazanasmaz'ın twitter'dan paylaştığı bir mesaj İstanbulluları alarma geçirdi. Kazanasmaz, "Son 3 ayın en yoğun akşam trafiği yaşanacak bugün. Sebebini sormayın, bilin istedim" diye yazdı.

İstanbulluları alarma geçiren mesaj

Kazanasmaz, bu çok dikkat çeken mesaj sonrası peş peşe gelen sorular üzerine ise şu açıklamayı yaptı: "Ağır vasıta sayısının fazla oluşu, kazaların büyük oluşu ve çok sayıda aracın trafiğe katılımı yoğunluğun artış sebebi olacak. Böyle 26 ayrı sebep daha sayabilirim bugün için. Ama iki önemli sebep; araç sayısının çok oluşu ve herkesin aynı anda trafiğe katılmış olması"

Haberin Devamı

Kazanasmaz'ın tweetleri şöyle:

-Son 3 ayın en yoğun akşam trafiği yaşanacak bugün. Sebebini sormayın, bilin istedim.

-Ağır vasıta sayısının fazla oluşu, kazaların büyük oluşu, ve çok sayıda aracın trafiğe katılımı yoğunluğun artış sebebi olacak.

-Böyle 26 ayrı sebep daha sayabilirim bugün için. Ama iki önemli sebep;araç sayısının çok oluşu ve herkesin aynı anda trafiğe katılmış olması

-Bahçeşehir sonrasında başlayan ve FSM çıkışına kadar uzayan bu yoğunluğun birazdan mesai bitimiyle daha yoğun olacak.

-Ayrı ayrı 45 senaryo yazılınca , zorunlu olarak sebepleri açıklama gereği hissettim:)

-Erken çıkan yol alır:) deniz ulaşımı en iyi seçenek şu an.

-Herkes İstanbul'da hiç trafik yoğunluğu yaşanmıyor gibi davranıyor.Taşıt sayısı çok,kazalar önemli yerlerde.Ve bu 3 aya göre fazla olabilir.