Cadde İşte 2017'nin En Yakışan Dizi Çifti

İşte 2017'nin En Yakışan Dizi Çifti

09.12.2017 - 10:11 | Son Güncellenme:

KizlarSoruyor sitesi tarafından düzenlenen "2017 Yılının En Yakışan Dizi Çifti" anketinin sonuçları açıklandı. 'Vatanım Sensin' dizisinin oyuncuları Miray Daner ve Boran Kuzum, 'En Yakışan Dizi Çifti' seçildi.

İşte 2017nin En Yakışan Dizi Çifti

Kadınların ve erkeklerin hayata dair merak edilen her konuda birbirlerine sorular sordukları ve fikir alışverişinde bulundukları sosyal paylaşım platformu KizlarSoruyor, üyelerine “Bizleri ekrana bağlayan aşklarıyla televizyona en çok yakışan çift hangisi?” sorusunu yöneltti.

Haberin Devamı

Kanal D’nin sevilen dizisi 'Vatanım Sensin’de genç vatansever 'Hilal' ile 'Teğmen Leon' karakterlerini canlandıran Miray Daner ile Boran Kuzum, '2017’nin En Sevilen Dizi Çifti' seçildi. Star TV’de ekrana gelen 'İstanbullu Gelin' dizisinin başrol oyuncuları Aslı Enver ve Özcan Deniz, ikinci oldu. Kanal D’de yayınlanan 'Meryem' dizisinden Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç ise üçüncü sırada yer aldı.

2017'NİN EN SES GETİREN DİZİSİ 'İÇERDE'

KizlarSoruyor üyelerinin oyları sonucu “2017’nin En Ses Getiren Dizisi” finali ile de çok konuşulan Show TV'nin 'İçerde' dizisi oldu. Ankette TRT 1'in iddialı yapımı 'Diriliş Ertuğrul' ikinci, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Vatanım Sensin' üçüncü seçildi.