Oyun İşte Apple'ın Akıllı Saatine Gelecek İlk Oyun!

İşte Apple'ın Akıllı Saatine Gelecek İlk Oyun!

12.09.2014 - 11:34 | Son Güncellenme:

Apple'ın Eylül tanıtım zirvesinde tanıttığı 1.nesil akıllı saat modeli Apple Watch'a gelecek ilk oyun kesinleşti! İşte o oyun ve detayları...

İşte Appleın Akıllı Saatine Gelecek İlk Oyun

Geçtiğimiz gün Apple'ın düzenlediği konferansta iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'dan sonra tanıtılan Apple'ın akıllı saati Apple Watch'a gelecek olan ilk oyun da belli oldu. Apple'ın kendi uygulamaları dışında 3. parti uygulama geliştiricilerinin de Apple Watch'a özel kendi uygulamalarını geliştirebilmeleri imkanının bulunmasıyla birlikte bu akıllı saate gelecek olan ilk oyun da belli oldu.

Haberin Devamı

iArm Wrestle Champs isimli oyun, Apple Watch'a gelecek olan ilk oyun olarak yerini aldı. iPhone için çıkmış olan bu oyunda iki kişi bir telefonu tutarak bilek güreşi yapıyorlar. Oyun Apple Watch'a çıktığında ise cihazın içerisinde bulunan sensörler ile bilek güreşinde kimin kazandığı belli olacak. İki kişiyle oynanan bu basit oyunun teknoloji ile birleşmesi ile birlikte skor tutmak çok daha kolay olacak.

2015'in ilk aylarında çıkacağı açıklanan Apple Watch'ın ilk oyunu olacak olan iArm Wrestle Champs'in de akıllı saat ile birlikte aynı tarihlerde çıkması bekleniyor.