Gündem İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinde kim elendi? - izle

İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinde kim elendi? - izle

07.01.2016 - 11:03 | Son Güncellenme:

İşte Benim Stilim Ünlüler'de dün akşam yılın ve haftanın ilk eleme heyecanı yaşandı. Yeni sezona bomba gibi giren İşte Benim Stilim'in bu haftanın konukları Serdar Ortaç ve Hande Yener oldu. Haftanın ilk elenen ismi ise İşte Benim Stilim 2016 ünlü yarışmacılardan Esra Sönmezer oldu...

İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinde kim elendi - izle

Ekranların vazgeçilmez yarışma programı İşte Benim Stilim'de 2016'nın ilk eleme gecesi dün akşam yayınlandı. Öykü Serter’in sunuculuğunu üstlendiği İvana Sert, Uğurkan Erez, Hakan Akkaya ve Neslihan yargıcının jüri üyeliğini üstlendiği İşte Benim Stilim'de haftanın ilk elenen ismi açıklandı. Heyecan dolu gecenin sürpriz konukları ise Serdar Ortaç ve Hande Yener İkili şarkılarıyla herkesi coşturdu.

Aralarında kariyer hayatında zirve yapmış birçok ünlünün yer aldığı yarışmacılar eleme gecesinde kıyasıya mücadele etti. Hande Yener ve Serdar Ortaç şarkılarıyla geceye renk kattı.

Hande Yener ve Serdar Ortaç’ın sevilen şarkılarını seslendirdiği İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinde yarışmacılar birbirinden iddialı şovları ve kostümleri ile performanslarını sergiledi. Heyecanlı dakikaların yaşandığı yarışmada jürinin kararıyla üzgün surat rozet alan yarışmacılardan biri 200 bin liralık büyük ödüle veda etti.

Yarışmacılar birbir podyumda boy gösterirken jürinin sert eleştirilerinden de kurtulamadılar. Format gereği önce yarışmacı arkadaşlarının eleştirisine uğrayan yarışmacılar sonra jüri tarafından yorumlanıp puan aldılar. Peki İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinde kim elendi? İşte o detaylar..

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM ELEME GECESİ - TIKLA İZLE

KONSEPT: DANS VE 80'LER

Dans ve 80’ler konsepti ile tarzlarını sergileyen yarışmacılar birbir hünerini sergiledi. Gecenin en iyi performansını Berna Öztürk, Gizem Özdilli, Tuğçe Özbudak ve Elif İnce Uzun gösterdi.

"KENDİ ŞARKINA KLİP ÇEKTİN"

Gecenin en gergin anlarından biri de Hatice'nin kendi şarkısıyla dans etmesi oldu. Nil Karataş " Sen kendi şarkına klip çektin" derken Aslı Zen "Konuk sanatçı olarak mı geldin" diye tepki verdi.

"SAYGISIZLIK YAPIYORSUN"

İki rozetle elenmekten arkadaşları sayesinde kurtulan Neslihan Önder dans şovuna hiç çalışmadan çıkınca olanlar oldu. Aslı Zen "Seni çok seviyorum ama bu yaptığın olmadı" dedi. Neslihan Önder'e en büyük tepkiyi Elif İnce Uzun verdi. Elif " Çok büyük saygısızlık yaptığını düşünüyorum" dedi. Jüri karşısına çıkan Neslihan sert bir dille eleştirildi. Uğurkan Erez konuşmadan puanını verdi " Neslihan'ı çok eskiden tanırım ama burda tanıyamıyorum" dedi. Bu sözler karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Neslihan, uzun süre ağladı.

10 BİN TL'LİK ÖDÜL BERNA ÖZTÜRK'ÜN

Berna Öztürk dans konseptiyle podyuma çıktı. Bir kabarenin dansını canlandıran Berna Öztürk sahnede adeta devleşti. Berna Öztürk'e bu dansı 10 bin TL'lik ödül kazandırdı.

ESRA SÖNMEZER Mİ, YEŞİM ERÇETİN Mİ?

Tüm hazırlıklarını yapan Esra Sönmezer ve Yeşim Erçetin yeni kostümleri ile podyuma çıktı. Önce yarışmacıların fikri alınırken genelde Esra Sönmezer'in yarışmaya devam edeceği yönünde yorumlarda bulunuldu. Jüri karşısına çıkan yarışmacılardan Esra Sönmezer yarışmaya veda etti.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 YARIŞMACILARI

YARIŞMACILAR: Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder