Gündem İşte Benim Stilim 2016'da kim elendi? - izle

İşte Benim Stilim 2016'da kim elendi? - izle

30.01.2016 - 09:13 | Son Güncellenme:

TV8'in en eğlenceli moda yarışması İşte Benim Stilim'de dün akşam bir ünlü daha yarışmaya veda etti. Faik Öztürk'ün konuk olduğu İşte Benim 2016'da kim elendi? İşte Benim Stilim eleme gecesinde yaşanan detaylar haberimizde..

İşte Benim Stilim 2016da kim elendi - izle

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 29 Ocak 2016 Cuma günü yayınlanan gala gecesi bölümünde iki yarışmacı elendi.

Haberin Devamı

Eleme potasına kalan Sevil Uyar, Elif Ece Uzun ve Hatice; kostüm partisi konseptinde performanlarını sergiledikten sonra, önce arkadaşlarından kostümleri ve performansları hakkında yorumlar aldılar daha sonra jüri karşısına geçtiler.

Jüri bu üç yarışmacıdan elenmesi için Elif Ece Uzun ismini verdi ve gala gecesinde yarışmaya veda eden ilk isim Elif Ece Uzun oldu.

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler eleme gecesinin sonunda jüri kalan iki yarışmacı arasından bu sefer Hatice ismini verdi ve gala gecesinde yarışmaya veda eden ikinci isim Hatice oldu.

PARA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Kostüm partisi konseptli gala gecesinde büyük çekişme yaşandı ancak gecenin sonunda 10 bin liranın sahibi olan yarışmacı Simge Tertemiz oldu.

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİMDE YENİ KURALLAR

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler gala gecesinde Öykü Serter 5 Şubat 2016 Cuma gecesi final gecesi yapılacağını, hafta içi her gün en kötü kombini yapan yarışmacının eleneceğini ve Cuma günü sabah ki yayında finalistlerin de belli olacağını açıkladı.

İŞTE BENİM STİLİM ELEME GECESİNDE YAŞANANLAR..