Gündem İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinde kim elendi? - İzle

İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinde kim elendi? - İzle

25.01.2016 - 11:06 | Son Güncellenme:

TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışma programı İşte Benim Stilim 2016 bir eleme gecesi ile yine izleyicinin karşısına çıktı. Merakla beklenen İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinde kimler elendi? sorusunun yanıtı belli oldu. Gecenin en başında elenen ilk isim Yeşim Erçetin olurken, ikinci isim ise Yasemin Öztürk oldu.

İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinde kim elendi - İzle

İşte Benim Stilim 22 ocak eleme gecesinde konsept bu kez 'ikonlar' oldu. Eleme potasındaki isimler Sevil Uyar, Yasemin Öztürk ve Yeşim Erçetin jürinin önüne çıkan isimlerdi.

İşte Benim Stilim 2016'nın ''Eleme Gecesi''nin konuları Saba Tümer ve Yankı Alper. Saba Tümer renkli kişiliği ile kırıp geçirirken Yankı Alper de şarkılarıyla stüdyoyu coşturdu.

2 kişinin birden yarışmaya veda edeceği gala gecesinde; Yeşim, Hande Yener’i canlandırdı. Yasemin, Kleopatra oldu, Sevil ise Rihanna’ya hayat verdi. İşte Benim Stilim yarışmacıları Yeşim’in gitmesi yönünde oy kullandı. Jüri üyeleri de Yeşim’in elenmesini istedi. Böylece İşte Benim Stilim’de gecenin en başında elenen isim Yeşim Erçetin oldu. Elenecek ikinci isim gala gecesinin sonunda belli oldu.

İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinde kim elendi - İzle


10 BİN TL GiZEM ÖZDİLLİ'NİN

Gecenin sonunda o kadar etkileyici performanslar vardı ki, jüri bile kararsız kaldı. Berna Öztürk, Gizem Özdilli ve Aslı Zen performansları sonunda jüriden tam puan alan isimler oldu. Jürinin bir kez daha yaptığı değerlendirme sonunda 10 Bin TL'yi kazanan isim Bülent Ersoy ikonuyla Gizem'in oldu.

İKİNCİ VEDA EDEN İSİM YASEMİN ÖZTÜRK

Yeşim Erçetin'in veda etmesinin ardından merak edilen soru elenecek diğer kişinin kim olacağı sorusuydu. Sevil Uyar ve Yasemin Öztürk en iyi halleriyle çıkmak üzere kulise gitmişlerdi. Gecenin sonunda podyuma çıkan ikili bir kez daha jürinin karşısına çıktı. Jüri tarafından yapılan değerlendirmede Sevil Uyar kurtarılırken Yasemin Öztürk İşte Benim Stilim 2016'ya 3. hafta veda eden ikinci isim oldu.