Gündem İşte Benim Stilim All Star'da neler oluyor? - İzle

İşte Benim Stilim All Star'da neler oluyor? - İzle

03.11.2015 - 13:58 | Son Güncellenme:

Ekranların olaylı stil yarışması İşte Benim Stilim All Star hafta açılışına Ezgi Baylar'ın gözyaşları damga vurdu. Ezgi Baylar'ın hafta içinde arkadaşlarına "Beni eleyin" ricasında bulunduğu ortaya çıktı. Peki İşte Benim Stilim All Star'da neler oluyor? İşte o detaylar...

İşte Benim Stilim All Starda neler oluyor - İzle

Ekranların en sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim All Star'da birbirinden stil ve renkli yarışmacılar jüri üyelerinin gözüne girebilmek için tüm hünerlerini sergiliyorlar.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim All Star'in bu haftaki ilk bölümüne Ezgi Baylar'ın gözyaşları damga vurdu. Eleme adayı gösterilince, "İşte Benim Stilim All Star'dan beni eleyin" diyen Ezgi Baylar, arkadaşlarının üzerine gitmesi üzerine gözyaşlarına boğuldu. İşte Benim Stilim All Star'in başarılı ismine jüri üyesi Kemal Doğulu destek oldu.

30 Ekim günü ekrana gelen eleme gecesinde; Nurcan-Aycan Şencan kardeşler, Zeynep Öztürk ve Ezgi Baylar potaya kalan isimler olmuş, üzgün surat almayı yediremeyen Ezgi Baylar'ın hafta içinde arkadaşlarına "Beni eleyin" ricasında bulunduğu ortaya çıkmıştı. Ezgi Baylar'ın bu çıkışı, hem yarışmacı arkadaşlarını hem de İşte Benim Stilim All Star jüri üyelerini kızdırsa da isteği olmamıştı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Olaylı eleme gecesinin ardından İşte Benim Stilim All Star'in bu haftaki ilk bölümünde jüri üyesi karşısına çıkan 2. isim Ezgi Baylar, moral depolamış gözükse de arkadaşlarının eleme gecesini hatırlatmasıyla gözyaşlarına hakim olamadı. Ezgi Baylar'a ilk yorumu yapan Gülşah Yılmaz, hepimizi ötekeleştirdin ifadesini kullanınca, fitili ateşledi. İşte Benim Stilim All Star 'in diğer iki olaylı isimleri; Çiğdem Çelik ve Ayşegül Baylar da Gülşah Yılmaz'ı destekler açıklamalarda bulundu. Çiğdem Çelik, Ezgi Baylar'ı "Kendini All Star'ı şampiyonu ilan ediyorsun." sözleriyle eleştirirken; hem sözleri hem kıyafetleri olay olan Ayşegül Balcı; "Beraber görünüyorsun, Zeynep burada yürüyor olsa tarz görürdük. Biz burada kalmak için yarışıyoruz, sen elenmek için yarışıyorsun." dedi. Konuşma esnasında araya giren Öykü Serter, Ezgi Baylar'a hak verdiğini dile getirip, kendini yıprattığını söyleyince başarılı yarışmacı, gözyaşlarına boğuldu.

Öykü Serter'in sakinleştirmesi ardından İşte Benim Stilim All Star jüri üyeleri karşısına çıkan Ezgi Baylar'ı rahatlatan isim eleme gecesinde sert bir tartışma yaşadığı isim Kemal Doğulu oldu.Yarışmanın sivri dilli jüri üyesi, diğer yarışmacılara uyarıda bulunarak, "Siz de buraya geleceksiniz, bakalım siz kendinizi nasıl ifade edeceksiniz. " dedi.

ELEME GECESİNDE KEMAL DOĞULU'NUN TEPKİSİ

İşte Benim Stilim All Star 30 Ekim Cuma eleme gecesinin finalinde Ezgi Baylar'ın gitmek istemesi ve "Ben burada ne dans ediyorum ne moda dışında bir yeteneğim." ifadesini kullanması üzerine kızan Kemal Doğulu, tepkisini sert sözlerle göstermiş; "Bu nasıl yüksek bir ego. Buradan herkes geçecek, kimler geldi kimler geçti. Hiç kimse bu lafı etmedi, ya sen ki iddialılarındansın bu yarışmanın. Bu sözün bana çok egoist geldi. Sen kendini kötü bulduğunu söylemiyorsun. Senin kurduğunu cümlelerin hepsi siz kimsiniz, benim moda anlayışımı eleştiriyorsunuz. Şu an yaptığın her şey ne yaptığın ortada. Sırf buradan gitmek istiyorsun diye bütün prodüksiyonu harcıyorsun. Ne demeye çalışıyorsun sen. Hepimizi töhmet altında bırakıyorsun. Çok ayıp. Onların göbek atması beni ilgilendirmiyor. Bu yaptığın çok ayıp. Senin cümlelerinin alt yazısı şu siz yetersizsiniz benim moda anlayışımda." demişti.

Durumunu devam edecek motivasyonum şeklinde açıklayan Ezgi Baylar ise Kemal Doğulu'ya "Demekki ben yetersizim, devam edecek motivasyonum yok. Bundan fazla çaba gösteremem. Başarılı olamıyorsam eğer benim moda anlayışımda sıkıntı var. Ben ne şarkı söyleyebiliyorum ne dans edebiliyorum" diyerek yanıt vermişti.

Haberin Devamı


Ezgi Baylar'a hayli tepkili olan jüri bunu oylama sırasında sert bir üslupla ortaya koydu. Oyunu açıklamak için söz alan tüm jüri üyeleri Ezgi Baylar'ı eleştirerek kararlarını açıkladılar. Sonuçsuz kalan ilk tur oylamada oylar şöyle oldu;

Nur Yerlitaş sert bir dille eleştirdikten sonra 'O zaman ben Ezgi Baylar elensin diyorum' diyerek oyunu açıkladı.

Kemal Doğulu ise 'Bu nasıl ego' diyerek tepkisini ortaya koydu. Kemal Doğulu oyunu 'gitmek istemeye sen karar veremezsin' deyip Zeynep Öztürk elensin dedi.

İvana Sert ise 'Ben zorla seni tutamam' diyerek Ezgi Baylar ismini verdi.

Uğurkan Erez ise 'Gitmek istemen beni hiç ilgilendirmiyor. Benim kıyafete göre karar vereceğim' dedi. Uğurkan Erez de 'Zeynep Öztürk' adını verince eşitlik çıktı.

JÜRİDEN EZGİ BAYLAR'A 'İNAT' KARAR

Daha önce konuk jüri üyesinin oyu sonucu belirliyordu. Yarışmanın yeni formatında konuk jüri olmadığı için bir kez daha oylama yapılmasına karar verildi. İkinci oylamanın sonucunu Kemal Doğulu açıkladı ve Ezgi Baylar'ı şoke eden kararı duyurdu. Elenmek isteyen Ezgi Baylar kaldı, Zeynep Öztürk elendi. İşte Benim Stilim jürisinin bu kararı "güç gösterisi' olarak yorumlandı.

İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİSİ KİM OLDU?

İşte Benim Stilim All Star yarışmasında haftanın birincisi belli oldu. Bu hafta kanatlar konsepti ile yarışan yarışmacılar arasından Nihal birinci oldu. Nihal 10 bin liralık para ödülünü kazandı.

İŞTE BENİM STİLİM ELEME GECESİ FRAGMAN

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR SON BÖLÜM