Gündem İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elenecek?

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elenecek?

24.03.2016 - 10:55 | Son Güncellenme:

Merakla izlenen İşte Benim Stilim moda yarışmasında eleme heyecanı yaşanıyor. Bu akşam yayınlanacak İşte Benim Stilim'de eleme gecesi bölümü yer alacak. TV8 de yayınlanacak olan İşte Benim Stilim'in bu haftaki konuğu İzzet Yıldızhan olacak. Bakalım bu hafta eleme gecesinde kim elenecek?

İşte Benim Stilimde bu hafta kim elenecek

Production House tarafından yapılan moda yarışması programı İşte Benim Stilim'de heyecan devam ediyor. Öykü Serter tarafından sunulan İşte Benim Stilim yarışmasının jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Hakan Akkaya, Ivana Sert ve sadece eleme geceleri olmak üzere Uğurkan Erez ile devam etmektedir. Yarışma Formatına göre eleme geceleri bir konuk jüri ile yapılır. 25 Mart İşte Benim Stilim eleme gecesinde hangi yarışmacı elenecek merakla bekleniyor...

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM'DE ELEME HEYECANI

Ekranların sevilen yarışması “İşte Benim Stilim Yeni Sezon” 25 Mart Cuma akşamı “Eleme Gecesi” ile TV8 ekranlarında sizlerle buluşuyor.

Eleme Gecesi’nin bu haftaki konuğu; İzzet Yıldızhan. İzzet Yıldızhan’ın konuk olduğu “Eleme Gecesi”nde jürinin oylaması ile yarışmacılardan kim elenecek? Konsept; Dans.

Nur Yerlitaş, İvana Sert, Hakan Akkaya, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le “İşte Benim Stilim Yeni Sezon Eleme Gecesi” 25 Mart Cuma 23.15’de TV8’de.

Yayın Tarihi : 25 Mart Cuma
Yayın Saati : 23.15

İŞTE BENİM STİLİM HAKKINDA

İlk olarak Bu Tarz Benim adıyla Show TV'de yayınlanmaya başlayan yarışma, yapımcı şirketin kanalla olan sözleşmesini feshederek tv8 ile anlaşması sonucunda 15 Eylül 2014'te ikinci sezonu ile tv8'de yayınlanmaya başlamıştır. Ancak Show TV'nin Joker Yapım ile aynı adla bir program hazırlaması nedeniyle davalık olmuş, mahkeme kararı sonucu adını değiştirmek zorunda kalmış ve yayınına İşte Benim Stilim olarak devam etmiştir.

Haberin Devamı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, 23-24 Ocak 2015 tarihlerinde yayınlanan programla ilgili yarışma formatından çıkılarak reyting uğruna insan onurunun hiçe sayıldığı gerekçesiyle kanala ceza kesti. İşte Benim Stilim programı Aralık 2015'te büyük final yapıp sona erdi.2016 da Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu programdan ayrıldı.Yerlerine ise 5.sezonda Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya onlarin yerlerine geldi ve yarismacilar ünlülerden oluşuyordu fakat bu sezon düşük reyting ler dolayisiyla 5 hafta sonra sona ermis ve 8 Şubat 2016 da 6.sezon başlamıştır. Reyting için Neslihan Yargıcı nin yerine Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim e geri dönmüştür.

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMACILARI..

Özge Sarı, Tuğba ildiz, Zeynep Vuran, Dicle Turgal, Melike Çamlıoğlu, Dilara Rabiya Yaşar, Meral Avcı, Esin Çepni, Yağmur Taktaş, Selay Topçuoğlu, Bahar Candan, Yeşim Aydın, Ayshan Ojaghverdiyeva, Lara Su Özsoy, Damla Okuklu, Berrak Deniz

ZEYNEP VURAN KİMDİR?

İşte Benim Stilimde bu hafta kim elenecek

1993 doğumlu olan Zeynep Vuran, aslen Bulgaristan göçmenidir. Bursa’da doğup büyüyen genç yarışmacı, Trakya Üniversitesi Turizm mezunudur. Küçükken içine kapanık bir çocuk olduğunu ifade eden Zeynep Vuran, okulla arası pek iyi olmasa da kendi zekasını hep bir üstte gördüğünü ifade ediyor.

Haberin Devamı

MERAL AVCI KİMDİR?

İşte Benim Stilimde bu hafta kim elenecek

1987 doğumlu olan Meral Avcı, aslında tanıdık bir isim. Geçtiğimiz yıl ekrana gelen Ütopya yarışmasına tartışmalarıyla damga vuran Meral Avcı, okul öncesi eğitimi ve psikoloji mezunudur. Lider ruhlu, kendini begenmiş, fazlaca humanist, yardımlaşmayı sevdiğini söyleyen Meral, yalana ve samimiyetsizliğe tahammül edemediğini ifade ediyor.

Meral Avcı, İşte Benim Stilim’den önce yine aynı kanalda TV8’e yayınlanan Ütopya yarışmasına mücadele etmişti.

YEŞİM AYDIN KİMDİR?

İşte Benim Stilimde bu hafta kim elenecek

Renkli gözleri ve sarı saçlarıyla İşte Benim Stilim All star yarışmasının birincisi Ayşenur Balcı’yı anımsatan Yeşim Aydın, 21 yaşındadır. Bilim kurgu filmlerine bayıldığı gibi Kitap konusunda tam tersi romantik olduğunu ifade eden Yeşim Aydın, giyim tarzını daha çok street fashion olarak yorumluyor.