Gündem İşte Benim Stilim'de kim elendi?

İşte Benim Stilim'de kim elendi?

22.05.2015 - 14:33 | Son Güncellenme:

Deniz Akkaya ve Murat Başoğlu'nun konuk jüri olduğu İşte Benim Stilim'de heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. İşte Benim Stilim 22 Mayıs eleme gecesinde Şilan Makal gecenin en iyisi olurken en az puanı Didem Akın oldu. Böylelikle İşte Benim Stilim'de kim elendi? sorusunun yanıtı belli oldu...

İşte Benim Stilimde kim elendi

Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le İşte Benim Stilim’e bu hafta Deniz Akkaya ve Murat Başoğlu konuk jüri olarak katıldı. İşte Benim Stilimde bu hafta kim elendi belli oldu. İşte Benim Stilim 22 Mayıs eleme gecesinde Didem Akın ve Zeynep Karaca jüri önüne çıktı bu kez kim elendi?

Haberin Devamı

Deniz Akkaya ve Murat Başoğlu, haftanın konseptine uygun giyinmeye çalışan yarışmacılara yorumlar yaparken, Reyhan Karaca, Emir ve Gülçin Ergül seslendireceği şarkılar ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatıı.

Bu haftaki konsept; kostüm partisi…

Ayrıca İvana Sert sergileyeceği Stick Pop Dans ile geceye renk kattı.

Özel kostümler ile podyuma çıkacak olan yarışmacılara Deniz Akkaya ve Murat Başoğlu’ nun nasıl yorumlar yapacağı ise merak konusu…

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

Deniz Akkaya ve Murat Başoğlu 'Didem Akın elensin' dedi.
Nur Yerlitaş ise 'Zeynep Karaca' elensin diyerek oy verdi.
Kemal Doğulu Zeynep Karaca'nın elenmesinden yana oy verdi.
Uğurkan Erez 'Didem elensin' dedi.
İşte Benim Stilim'de bu hafta elenen ismi belirlemek İvana Sert'e kaldı. İvana Sert 'Didem' diyerek yarışmacıyı 7. haftada eledi.
DİDEM AKIN VEDA ETMEDEN GİTTİ
Didem Akın geçen hafta elemeden kurtulmuştu ancak bu hafta elenen isim oldu. Didem kararı duyduğu anda gözyaşlarını güçlükle tuttu. Sadece jüri ve Öykü Serter ile vedalaşan Didem Akın diğer yarışmacılara veda etmedi.
Didem Ezgi Akın elenmesiyle ilgili olarak "Zeynep'in gitmesi gerekiyordu. Çünkü ben tarz bakımından ondan üstte olduğumu düşünüyorum' diyerek karara tepki gösterdi.
DİDEM EZGİ AKIN KİMDİR?
19 yaşında olan Didem Ezgi Akın aslen Malatyalı. Pedagoji eğitimi alan Didem Ezgi Akın yarışmanın en genç isimlerinden.
Didem Ezgi Akın için Nur Yerlitaş 'Malatya güzeli' tanımını sıklıkla kullanıyor. Jürinin sevdiği isimlerden biri olmasına rağmen Didem diğer yarışmacılar arasından sıyrılmayı başaramadı.
İşte Benim Stilimde kim elendi