Gündem İşte Benim Stilim'de kim elendi?

İşte Benim Stilim'de kim elendi?

18.03.2016 - 09:24 | Son Güncellenme:

Tv8'de İşte Benim Stilim rüzgarı esti. Merakla beklenen İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi? sorusu yanıt buldu. Gecenin sonunda jürinin kararıyla İşte Benim Stilim yarışmasına 5. haftanın sonunda veda eden isim Dilara Rabia Yaşar oldu.

İşte Benim Stilimde kim elendi

Ekranların vazgeçilmez moda programı İşte Benim Stilim’in 18 Mart 2016 Cuma günü ekrana gelen eleme gecesiyle izleyiciyi ekrana kilitledi.. Cuma gecelerinin vazgeçilmezi olan İşte Benim Stilim Eleme Gecesi'nde yeni bir konsept kostüm partisi ile izleyicinin karşısına çıktı. Heyecanla beklenen İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi? sorusunun yanıtı belli oldu.

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim eleme gecesinde bu hafta konuk jüri üyesi Safiye Soyman oldu.

İşte Benim Stilim 18 Mart Cuma akşamı yayınlanan eleme gecesinde eleme potasına haftanın en düşük puanını alan Dilara Yaşar,Yeşim Aydın ve Bahar Candan çıktı. Bu üç isme yarışmacılar arasında yapılan oylama sonucu Lara Özsoy da katıldı. Son olarak jüri karşısına çıkan 4 ismin arasında programa vedan eden kişi jürinin ortak kararıyla Dilara Rabia Yaşar oldu.

DİLARA RABİA YAŞAR KİMDİR?

1993 yılında İstanbulda dünyaya gelen Dilara Rabia Yaşar, İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı öğrencisi. Bacak boyunu beğenmediğini söyleyen genç yarışmacı, doğallıktan yana olduğunu, ruh haline göre ve kendisine yakışanı giymeye çalıştığını ifade ediyor.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilimde kim elendi


İşte Benim Stilim 6. Haftasını yine muhteşem bir gala gecesiyle daha geride bıraktı. Geceye haftanın konuğu Safiye Soyman'ın şarkıları ve yorumları renk katarken, yarışmacılar da elenmeme mücadelesi verdi.

İşte Benim Stilim Kızları Beyazlar İçerisinde

İşte Benim Stilim'de bir hafta daha geride kaldı. Heyecanın ve rekabetin her geçen gün biraz daha arttığı programda gecenin konsepti Gelinlik'ti. Buna göre yarışmacılar belirledikleri konseptle birlikte gelinlik giyerek podyuma çıktılar.

Yeşim Aydın Bu Kez Sıradanlıkla Eleştirildi

Marjinalliğiyle her zaman dikkat çeken Yeşim Aydın, bu kez giydiği gelinlikle sıradan bulundu. Eleştiriler bir bir gelirken Yeşim kendini ''Evlenirken marjinal değilim'' diyerek savundu.

Bahar Candan'ın Gelinliği Tartışma Konusu

Podyumun asi kızlarından Bahar, sahneye çıktığında yarışmacılardan gelen ilk tepki Bahar'ın gelinliğiydi. Eleştirilerin başında yer alan Meral Avcı, Bahar'ın gelinlik giymediğini ve bir şov kızı olduğunu iddia etti. Tartışmalar bu şekilde devam etti.

Peki İşte Benim Stilim'de yarışan, Yeşim Aydın, Bahar Candan, Yağmur Aktaş, Meral Avcı, Zeynep Vuran, Dilara Rabia Yaşar ve Selay Topçuoğlu kimdir? İşte Benim Stilim’de yarışan kızlar hakkında tüm bilgiler…

YEŞİM AYDIN KİMDİR?

Haberin Devamı

Renkli gözleri ve sarı saçlarıyla İşte Benim Stilim All Star yarışmasının birincisi Ayşenur Balcı’yı anımsatan Yeşim Aydın, 21 yaşındadır. Bilim kurgu filmlerine bayıldığı gibi kitap konusunda tam tersi romantik olduğunu ifade eden Yeşim Aydın, giyim tarzını daha çok street fashion olarak yorumluyor.

İşte Benim Stilimde kim elendi

BAHAR CANDAN KİMDİR?

İşte Benim Stilim All Star formatının ikincisi olan ve şimdi Survivor 2016’da gönüllüler takımında yarışan Nihal Candan’ın kızkardeşi Bahar Candan, 19 yaşında.. Tam adı Fatma Bahar Candan olan 1997 doğumlu genç yarışmacı, kızkardeşi gibi Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyor ve diğer aile bireyleri gibi avukat olmak istiyor.

Yarışmacı taşırarak sürdüğü ruju, ses tonu ve konuşmasıyla ilk günden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

YAĞMUR AKTAŞ KİMDİR?

20 yaşındaki Adanalı yarışmacı üniversite sınavlarına hazırlanıyor.

İşte Benim Stilimde kim elendi

MERAL AVCI KİMDİR?

1987 doğumlu olan Meral Avcı, aslında tanıdık bir isim. Geçtiğimiz yıl ekrana gelen Ütopya yarışmasına tartışmalarıyla damga vuran Meral Avcı, okul öncesi eğitimi ve psikoloji mezunudur. Lider ruhlu, kendini begenmiş, fazlaca humanist, yardımlaşmayı sevdiğini söyleyen Meral, yalana ve samimiyetsizliğe tahammül edemediğini ifade ediyor.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilimde kim elendi

Meral Avcı, İşte Benim Stilim’den önce yine aynı kanalda TV8’e yayınlanan Ütopya yarışmasına mücadele etmişti.

ZEYNEP VURAN KİMDİR?

1993 doğumlu olan Zeynep Vuran, aslen Bulgaristan göçmenidir. Bursa’da doğup büyüyen genç yarışmacı, Trakya Üniversitesi Turizm mezunudur. Küçükken içine kapanık bir çocuk olduğunu ifade eden Zeynep Vuran, okulla arası pek iyi olmasa da kendi zekasını hep bir üstte gördüğünü ifade ediyor.

İşte Benim Stilimde kim elendi

SELAY TOPÇUOĞLU KİMDİR?

1984 doğumlu Selay Topçuoğlu; Radyo Televizyon, Spikerlik ve Aşçılık eğitimleri almış. Yarışmacı bir yılda verdiği ile 45 kilo ile dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

İşte Benim Stilimde kim elendi