Gündem İşte Benim Stilim'de elenen isim belli oldu!

İşte Benim Stilim'de elenen isim belli oldu!

23.01.2017 - 09:01 | Son Güncellenme:

İşte Benim Stilim'de kim elendi sorusunun yanıtı Pazar akşamı yapılan finalde belli oldu. 22 Ocak'ta ekrana gelen final akşamında Esin ve Duygu elemeye kalan adaylar oldu. Jürinin kararı ile İşte Benim Stilim'de elenen isim Esin oldu.

İşte Benim Stilimde elenen isim belli oldu

İşte Benim Stilim tüm hızıyla devam ediyor. Hafta içi her gün ekrana gelen yarışmanın dün akşam final gecesi yapıldı. Birbirinden şık kıyafetlerle jürinin karşısına çıkan İşte Benim Stilim kızları kıyasıya bir yarış sergilediler.

Haberin Devamı

Dün akşam yapılan final gecesinin kosepti Kına Gecesi'ydi. Jüri üyeleri, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu, Ivana Sert, Kerimcan Durmanz ve Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim'den elenecek ismi belirlediler.

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

En düşük oyları alarak eleme potasına giren isimler, Esin, İkizler ve Duygu oldu. Yarışmacı arkadaşlarının oyları ile eleme potasından çıkan ikizler bu hafta da elenmekten son anda kurtuldu.

Duygu ve Esin arasında karar vermek zorunda kalan jüri üyeleri Esin Çelik'in gitmesi yönünde oy kullandı. İşte Benim Stilim finalinde b hafta yarışmaya Esin Çelik veda etti.

İŞTE O ANLAR:

10 BİN TL'LİK ÖDÜL KİMİN OLDU?

İşte Benim Stilim Kıne Gecesi finalinde haftanın en yüksek oyunu alarak haftanın birincisi olan ve 10 bin TL'lik ödülü kazanan isim Deniz Serkanova oldu