Gündem İşte Benim Stilim'de haftanın elenen ismi kim oldu?

İşte Benim Stilim'de haftanın elenen ismi kim oldu?

14.02.2016 - 12:12 | Son Güncellenme:

TV 8'in vazgeçilmez programı İşte Benim Stilim 6. Sezonunda haftanın ilk elenen ismi belli oldu! Merakla beklenen İşte Benim Stilim'den bu hafta kim elendi? sorusunun yanıtı açıklandı. İşte Benim Stilim'in 12 Şubat Cuma akşamı yayınlanan bölümünde yarışmaya veda eden isim Dicle Turgal oldu.

İşte Benim Stilimde haftanın elenen ismi kim oldu

İşte Benim Stilim 6. Sezonunda ilk eleme gecesi heyecanı yaşandı. Geceye Banu Alkan'ın şarkıları renk katarken, gecenin konsepti kırmızı halı oldu.

Haberin Devamı

12 Yarışmacısıyla geçtiğimiz hafta yeni sezonuna merhaba diyen İşte Benim Stilim'de ilk gala gecesinin konsepti Kırmızı Halı'ydı. Konsepte göre yarışmacılar kırmızı halıda belirledikleri konseptleriyle yürüdü, jüri karşısına çıktı.

Yeni sezonla birlikte yeni kuralların da gelmesiyle, tüm yarışmacıların eleme heyecanı yaşaması, yarışmacıları biraz daha dikkatli davranmaya itiyor.

Banu Alkan'dan Puan Almak Zor Oldu

Gecenin konuğu Banu Alkan jüri koltuğuna geçti ve performansların ardından yarışmacılara birer birer puanını verdi. Puan konusunda hiç taviz vermeyen Alkan, yarışmacılara verdi veriştirdi. Genel olarak yarışmacıların çoğu Alkan'dan düşük puan alırken, Yeşim Aydın 9 puanla en yüksek puanı alan yarışmacı oldu.

İşte Benim Stilimde haftanın elenen ismi kim oldu

Haberin Devamı

Gecenin Şampiyonu Yeşim Aydın

Hafta içi topladığı puanlarla en yüksek puanı alarak 5 bin liranın sahibi olan Yeşim Aydın başarılı performansını gala gecesinde de sürdürdü. 43 Puan toplayan Yeşim birinci olurken, Yeşim'i Dilara 40 puan, Selay ve Melike 34 puanla takip etti.

Dicle Turgal Veda Etti

Gecenin sonunda en düşük puan alan 3 isim podyuma, jüri karşısına çıktı. Jüri tarafından yapılan değerlendirmede Dicle Turgal İşte Benim Stilim 6. sezonuna veda eden ilk yarışmacı oldu.