Cadde İşte Benim Stilim eleme gecesinde kim elendi?

İşte Benim Stilim eleme gecesinde kim elendi?

05.03.2015 - 16:37 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranında yayınlanan İşte Benim Stilim'de eleme gecesi yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Dün akşam ekrana gelen İşte Benim Stilim eleme gecesinde elenen isim belli oldu. Eleme gecesinin sürpriz jürisi ise Hande Yener oldu. İşte Benim Stilim eleme gecesi tüm detaylar haberimizde...

İşte Benim Stilim eleme gecesinde kim elendi

Dün akşam ekrana gelen İşte Benim Stilim Eleme Gecesi yine nefes kesti. Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le eleme gecesi gündeme bomba gibi düştü. İşte Benim Stilim Eleme Gecesi’nde; İvana Sert “Lady Gaga” kılığında sergilediği dansıyla geceye renk kattı. Bu hafta benim stilimde Özden Cerrahoğlu ve Nazlı Sultan yazıldı. Eleme gecesinde 'melek' konseptiyle en yüksek puanı alan isim Maria Surina oldu. Bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı cevabını buldu. Eleme gecesinde performansı en düşük olan yarışmacı jürinin önüne çıkan ilk isim oldu. Elenen isim ise bu hafta Nazlı Kayaaslan oldu.
TRANSPARAN ELBİSE OLAY OLDU!

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim’in bu haftaki yapılan eleme gecesinin konuk jüri üyesi; Hande Yener oldu. Yener, seslendirdiği birbirinden güzel şarkıları ve danslarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Geçen hafta Melisa Şahin elenmişti. Bu hafta ise İşte Benim Stilim 'de jürinin önüne çıkan isimler Nazlı Sultan ile Özden Cerrahoğlu oldu. Ancak isim belirleme büyük bir hesaplaşmaya sahne oldu. Nur Yerlitaş'ın 'burada kraliyet kurmuşsunuz' dediği 'üçlü çete' ortalığı birbirine kattı. Özden Cerrahoğlu'nun adı söylenince kankası Nihal Candan büyük bir kavga çıkarttı. Kavga kıyamet sonrasında yarışmacılar arasından Özden Cerrahoğlu ismi çıktı.

İşte Benim Tarzım'da büyük kavga!



Hande Yener 'Nazlı Sultan' elensin dedi.
Nur Yerlitaş 'Özden Cerrahoğlu' elensin dedi.
İvana Sert 'Özden Cerrahoğlu' elensin dedi.
Uğurkan Erez ise 'Nazlı Sultan' elensin tercihini yaptı.
Kemal Doğulu elenen ismi belirleyen oyu verdi.

İşte Benim Stilim yarışmasının başından beri favori ismi olan Nazlı Kayaaslan 'ı eledi.

Nazlı Kayaaslan KİMDİR?

Nazlı Kayaaslan yarışma boyunca en çok taç alan isimdi. Haliyle Özden Cerrahoğlu 'na karşı Nazlı Kayaaslan 'ı eleyen Kemal Doğulu şaşırttı. Ancak yarışmanın sıkı takipçileri için Kemal Doğulu 'nun Özden Cerrahoğlu 'nu tutması pek de şaşırtmadı. Özden Cerrahoğlu'nun adı bir ara Kemal Doğulu ile birlikte anılmaya bile başlamıştı. Kemal Doğulu bu söylentiyi kesse de Özden Cerrahoğlu ona olan ilgi ve alakasını hiç saklamadı.

İşte Benim Stilim eleme gecesinde kim elendi


İşte Benim Stilim yarışmasının 6 Mart eleme gecesinde Nazlı Hamarat 'ın kıyafeti hakkında yorum yapan Çiğdem Çelik bir anda çapraz ateşte kaldı. Önce Nazlı Hamarat Çiğdem Çelik 'in üstüne gitti ardından Gülnihal Candan kavgaya dahil oldu.

Zeynep Öztürk '5 metre kanatla geleceğim' deyip böyle gelince şaşırdım deyince kavga başladı. Çiğdem Çelik konuşunca Nazlı Hamarat hemen ona saldırdı. Özden Cerrahoğlu ve Nazlı Hamarat ile birlikte İşte Benim Stilim 'de 'üçlü çete' kuran Gülnihal Candan hemen kavgaya karıştı.

is¸te-benim-stilim-kavga.jpgÇiğdem Çelik'i eleştirmeye başlayan Nihal Candan "Senin kanatların çok emeksiz' dedi. Zeynep Öztürk araya girip 'Sen kanatlarını kendin mi yaptın' deyince Nihal Candan 'Hayır ama çok para verdim. Kanatlara 2 bin lira harcadım' diyerek bu kez parasıyla ezmeye çalıştı. Çiğdem Çelik alttan almaya çalışsa da bu kez Gülnihal Candan 'yayık ağızla' onunla dalga geçmeye başladı.