İste Olsun

Kişisel gelişim konusu o kadar gelişip yaygınlaştı ki televizyonlarda bu konuda espri dahi yapılıyor. Cem Yılmaz’ın yaptıkları ise en popüler olanlar.. Eminim bir sürü arkadaşınız sürekli olarak bu çalışmalarla ilgili deneyimlerini paylaşıyorlar.

Bazılarının hayatındaki değişim hemen fark ediliyor. İlgi alanlarını hatta çevrelerini dahi değiştirenler var. Yaptıkları çalışmalar sonrasında fiziksel rahatsızlıklarından kurtulanlar olabiliyor. Gelişmeler o kadar cazip görünüyor ki insanın bu çalışmalara sürekli katılası geliyor. Katıldığınızda ise şunlar başınıza gelebiliyor;

Haberin Devamı

Bazıları o kadar güçlü ki çevrenizi daha farklı algılamaya başlıyorsunuz. Bazılarında neden orada olduğunuzu sorguladığınız oluyor. Bazılarında ise içinizden kızgınlık hissi yükselebiliyor, hatta zorlandığınızı düşünüyorsunuz. Bu zorlanmanın birçok sebebi olabilir. Bunlardan biri, seçtiğiniz hoca olabilir. Sürekli tavsiyelerde bulunan, arada sırada manipüle eden bir hocayla çalışmak insanı zorlayabilir. Başka bir durumda kozmik ve astrolojik zamanlama uygun olmayabiliyor. Bence gerçek sebep, bunların hepsinden farklıdır.

Gerçek sebep “Sizsiniz” Eğer değişime ve yeni bir adım atmaya hazır değilseniz tatmin edici bir sonuç çıkmayacaktır. Zaten karşınıza uygunsuz hoca ya da tekniklerin çıkmasının sebebi de budur. Başka bir deyişle kişisel gelişim yolunda talihsiz deneyimler yaşıyorsanız her şey yolunda ve her şey arzu ettiğiniz gibidir... Sizin için değişim zamanı henüz gelmemiştir. Özgür iradenizin belirlediği dışında hiç bir şey gerçekleşmez. Zira, kişisel gelişim teknikleri gücünü “Siz” den alır!!! Bu yüzden çalışmalara katıldığınızda ısrarla “İste Olsun” sloganı karşınıza çıkar.

Her Daim Sevgi ve Işıkla

www.nefestr.com

sibel.kavunoglu@gmail.com