Cadde ‘İstenilmek gurur verici’

‘İstenilmek gurur verici’

27.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İbrahim Kutluay’dan boşandıktan sonra birçok teklifin geldiğini söyleyen Demet Şener, “Bunca yıldan sonra, bu şekilde beğenilmek ve istenilmek çok gurur verici... Demek ki doğru bir isim yapmışım” dedi.

‘İstenilmek gurur verici’

13 yıllık eşi İbrahim Kutluay’dan geçtiğimiz ocak ayında boşanan Demet Şener’e teklif yağıyor. Magazin Gazetecileri Derneği’nin (MGD) Rixos Premium Göcek’te gerçekleşen ‘Yaza Merhaba’ partisine katılan model, “Çok güzel teklifler geliyor, ben bile inanamıyorum. Hayal dahi edemediğim dizi ve film projelerinden istekler var.

Haberin Devamı

Ana haber sunuculuğuna kadar teklifler alıyorum. İlerleyen günlerde görüşmelerimiz olacak. Bunca yıldan sonra, bu şekilde beğenilmek ve istenilmek çok gurur verici... Demek ki, doğru bir isim yapmışım. Bu yaştan sonra mutlu olacağım şeyleri yapmak istiyorum. Sadece yapmış olmak için projelerde yer almayacağım. Yoksa bu zamana kadar çok şey yapardım” diye konuştu.

‘Kurallarım olacak’

Setlere geri döneceğini söyleyen Şener, “O dönem çok farklıydı. Şimdi iki evladım var. 41 yaşındayım. Belki anne rollerinde oynayacağım. O yüzden tabii ki kurallarım olacak. Bir şeyi yapmadan önce çocuklarımı düşünüyorum. Evlendiğimden beri böyleyim” dedi.