Editörün Seçtikleri Istıtuto Dı Moda Burgo Türkiye'de

Istıtuto Dı Moda Burgo Türkiye'de

28.12.2015 - 14:14 | Son Güncellenme:

Tam profesyonel ve uluslararası düzeyde rekabet moda tasarımcısı yetiştirme amacı ile bugunkü direktörü Sayın Fernando Burgo tarafından1961 yılında Milano’da kurulmuştur.

Istıtuto Dı Moda Burgo Türkiyede

Son derece nitelikli personel kadrosu ve hızlı ve kolay öğretim yöntemi ile kuruluşundan itibaren ayrıcalıklı bir konuma sahiptir. Burgo eğitim sistemi, eşsiz moda kitapları ile desteklenmekle birlikte her öğrencinin bireyselliği ve farklılıklara odaklanmasına imkan vermesi sayesinde dünya çapında yaygınlaşmıştır. Her yıl 80 farklı uyruktan 10.000 öğrenci uluslararası düzeyde eğitim almaktadır. İtalya’da ve yurtdışında 30 resmi şubesi bulunmaktadır. Milano’da iki ayrı adreste iki kampüsü mevcuttur.

Bireysel öğretim metodu ve her öğretmene sınırlı sayıda öğrenci uygulaması moda okulunun gerçek anlamda bireysel eğitim okulu olmasını sağlar.

Öğretmenler mükemmel eğitim verebilmek ve son moda trendleri hakkında güncellenmek amacı ile Milano’da düzenli olarak eğitim kurslarına alınırlar. Moda okulu tarafından yayınlanan ders kitapları, set olarak ile desteklenir. Uzun yılların vermiş olduğu tecrübe ile hazırlanan dünya modası takip edilerek sürekli yenilenmekte ve geliştirilmektedir.

Artık bütün yabancı eğitimcileri ile İstanbul’da konuyla ilgilenen öğrencilerine kapılarını açmış ve ilk uluslar arası diploma veren kuruluş özelliğine sahiptir.

Istıtuto Dı Moda Burgo Türkiyede

Haberin Devamı

Istıtuto Dı Moda Burgo Türkiyede

Yazarlar