Konut İstMarina'da satışlar devam ediyor

İstMarina'da satışlar devam ediyor

10.11.2014 - 15:25 | Son Güncellenme:

İstMarina lokasyonuyla da değer kazanıyor.

İstMarinada satışlar devam ediyor

Hedefledikleri 1000 konutun 950 tanesinin satışını ilk 45 gün içerisinde gerçekleştiren DAP Yapı, Dubai Cityscape Global 2014 Fuarı ile birlikte ikinci setap satışlarına hızlı başladı. 500 konutunu satışa çıkaran DAP Yapı’ya ilgi büyük.

Haberin Devamı

DAP Yapı, Dubai’de 21-23 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen Cityscape Global 2014 Fuarı ile birlikte İstMarina’nın ikinci etap satışlarına başladı. Dubai sonrası özellikle Körfez Bölgesi yatırımcılarından büyük ilgi gören İstMarina’da500 konut daha satışa sunuldu.

İstanbul’da farklı mimari ve kazançlı projelere imza atan DAP YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz,TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile İstanbul’un Anadolu yakasında bulunan İstMarina projesine olan ilgiden memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi:

İstanbul’un gelişen bölgesi Anadolu Yakası’nın çekim merkezi Kartal’da, Emlak GYO çatısı altında güçlü, saygın ve benzersiz bir projeyi başlattık.İstanbul'un en güzel arazisi Kartal’da, ülkemizi uluslararası arenada temsil edecek bir eser inşa ediyoruz. Dünyanın gözbebeği olan bir şehirde, sahile 500 metre cephesi olan, inci tanesi gibi dizilmiş Prens Adaları manzaralı İstMarina, yerli ve yabancı tüm yatırımcıları Boğaz’da yaşama özlemine kavuşturuyor.”

Haberin Devamı

Boğaz Hattı Avrupa Yakası İçin Ne İfade Ediyorsa, Anadolu Yakasında da Kartal-Maltepe Hattı Aynı Önemi Taşıyor.

“Sahil şeridinde yapılan düzenlemeler, bölgenin değerini artırıyor. Anadolu yakasında birinci derece merkez oluşturma vizyonuyla geliştirilen Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi’yle İstanbul için, uluslararası ilgi odağı bir iş ve yaşam merkezi oluşturuluyor. Bu merkez Metro, Marmaray ve deniz ulaşımı ile İstanbul’un tüm alanlarına, Sabiha Gökçen Havalimanı ile yurtiçi ve yurtdışına bağlanıyor. Kartal, parkları, otelleri, restoranları, kültürel alanları, yat limanı ve marinasıyla adeta bir metropole dönüşüyor. İstMarina, eşsiz bir lokasyonuyla tüm bu oluşumların odağında yer alıyor.

Şu ana kadar hedeflediğimiz 1000 konutun 950 tanesinin satışını ilk 45 gün içerisinde gerçekleştirdik; ikinci etapta 500 konutumuzu çok kısa bir süre önce satışa sunduk. İstMarina’nın Türkiye lansmanını mayıs ayında gerçekleştirmemize rağmen, projemize ilginin katlanarak devam etmesinden oldukça memnunuz.”.

Dünyanın en iyi karma projesi olarak adından söz ettiren İstMarina projesinin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.